2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه هیکلم خوبه اصلا چاق نیستم دیر مثلا الان ۲۱ روزه عقب انداختم

برو تحت نظر ی دکتر خوب درمان شی 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

والاه من همیشه زودتر پری میشم ینی قبل موعدم ی دکتر رفتم گف تنبلی داری ولی تنبلی برا وقتیه ک نشی یا د ...

اینجوری که دکترا میگن الان همه تنبلی دارن

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

دکتر بهت چی گفت گفت خیلی شدیده؟؟

اره دیگه وقتی تخمک آزاد نمیکردم یعنی شدید ولی خب گفت که باردار میشم دکترم واقعا خیلی خوبه اگه کسی باردار نشه خیلی رک بهش میگه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
اینجوری که دکترا میگن الان همه تنبلی دارن

اره بخدا ۶۰۰ تومنم قرص نوشت برام جدا از پول ویزیت و سونو واژینالی ک ت پریودی کرد برام😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

حالا معجزه بارداری منو ببین 😂من تنبلی داشتم داشتم تو مهرماه رفتم دکتر برام آزمایش و سونو نوشت رفتم آزمایش همچین اوکیه بود بعد پریودم که ۲۱ مهر بود روز ۱۳ سیکل ۳ آبان هم رفتم سونوگرافی که ضخامت رحم ۵ بود با تنبلی شدید ....خب؟

بعد رفتم دکتر بهم یک پلاستیک پر قرص و آمپول داد آزمایش برای شوهرم نوشت و..... گفت پریود شدی قرص هارو شروع کن من دیگه پریود نشدم که قرص هارو بخورم 😂😂🥲 الآنم هفته هفت بارداری هستم 🥺بدون اینکه یک دونه قرص بخورم تو ماهی که هیچیم درست نبود تو پنج هفتگی رفتم سونو قلبم داشت کنجد مامان🫀🥺🥺😅البته بگم بیست روز بعد تاخیر بتام ۱۱۸ بود ....ولی تا الان همچیی عالیه  ....دکترم برگاش ریخت😂😂😂 فقط بهت بگم من خیلیییییی بیخیال بودم همین، و اینکه فقطططططط خدااااااااا همچین دست خداست دکتر آزمایش دارو فقط خدا باید بخواد 

کی بهتر از تو که بهترینی 😇