جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والاه من همیشه زودتر پری میشم ینی قبل موعدم ی دکتر رفتم گف تنبلی داری ولی تنبلی برا وقتیه ک نشی یا د ...
اینجوری که دکترا میگن الان همه تنبلی دارن
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
حالا معجزه بارداری منو ببین 😂من تنبلی داشتم داشتم تو مهرماه رفتم دکتر برام آزمایش و سونو نوشت رفتم آزمایش همچین اوکیه بود بعد پریودم که ۲۱ مهر بود روز ۱۳ سیکل ۳ آبان هم رفتم سونوگرافی که ضخامت رحم ۵ بود با تنبلی شدید ....خب؟
بعد رفتم دکتر بهم یک پلاستیک پر قرص و آمپول داد آزمایش برای شوهرم نوشت و..... گفت پریود شدی قرص هارو شروع کن من دیگه پریود نشدم که قرص هارو بخورم 😂😂🥲 الآنم هفته هفت بارداری هستم 🥺بدون اینکه یک دونه قرص بخورم تو ماهی که هیچیم درست نبود تو پنج هفتگی رفتم سونو قلبم داشت کنجد مامان🫀🥺🥺😅البته بگم بیست روز بعد تاخیر بتام ۱۱۸ بود ....ولی تا الان همچیی عالیه ....دکترم برگاش ریخت😂😂😂 فقط بهت بگم من خیلیییییی بیخیال بودم همین، و اینکه فقطططططط خدااااااااا همچین دست خداست دکتر آزمایش دارو فقط خدا باید بخواد