2777
2789

من امروز نمیرم ولی هروقت رفتم ان شالله دعاتون میکنم

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

عزیزم دخترم تا یکی دوماه دیگه مشخص میشه مشکل داره یا نه اگه بحق حضرت ام البنین مشکل دارنبود برای شب ...

انشالله که سالمه مشکلی نداره 

محرم هست فقط 

درخواست دوستی بده 

شما خبرش بده خودم شمع میگیرم هزینه ای نداره

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه گلم یکم دیگه میرم نزدیک مونه

اسم دخترم هانا هست خیلی برا‌‌ش دعا کن دستتو میبوسم😔😘دعا کن بدون مشکل بزرگ بشه حاجتمو بده حضرت ام البنین دخترمو شفا بده معجزه بشه بدون مشکل باشه جواب ازمایشش دخترم خوب خوب بشه موفقیتشو ببینم 😔😘ازت ممنونم خیلیی خدا خیرت بده 

یه موکب هست محرم نذری میدن خیلی ها نذر شمع کردن و حاجت گرفتن نمونه ش پسر دختر خاله م سرطان داشت خوب ...

واقعنی.پس منم بهت درخواست میدم اگ تا محرم ان شاالله بعد نه سال ب عشقم برسم پول بدم بهت شمع بگیری برام 🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اسم دخترم هانا هست خیلی برا‌‌ش دعا کن دستتو میبوسم😔😘دعا کن بدون مشکل بزرگ بشه حاجتمو بده حضرت ام ا ...

عزیزم چ اسم قشنگی هم داره 

ب دلم افتاده خوب خوب میشه 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

واقعنی.پس منم بهت درخواست میدم اگ تا محرم ان شاالله بعد نه سال ب عشقم برسم پول بدم بهت شمع بگیری برا ...

بله 

انشالله هرچی میخوای بشی