2777
2789
عنوان

چه وایبی از اسم میترا میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تاحالا هرچی میترا دیدم خوشگل و متین و آدم درست درمون و باحیایی بودن اخلاقشون ولی جدی و خشک بوده

منم همینطور جدی و خشک هستم با کسایی که صمیمی نیستم ولی امان از روزی که صمیمی بشم

ی رفیق داشتم اسمش میترا بود خیلی خوب بودیم باهم 

خواهرش تصادف کرد بیچاره قطع نخاع شد 

خیلی کوچیک بود شاید پنج سال 

پدرش می‌گفت تقصیر مادرشه ک برده پارک و فلان 

خلاصه جدا شدن اوناهم از خجالت دیگ رفتن روستا خونه پدربزرگش موندن و بعد رفتنش دیگ هیچوقت ندیدمش و حرفی نزدم شماره مادرشم ک داشتم واس همیشه خاموش شد خودشم گوشی نداشت 

وایب خوبی میده بم 

ولی همیشه فکرم می‌ره سمت دوستم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶