2777
2789
عنوان

مامانا شما هم خیلی درگیر بچه شدین

139 بازدید | 17 پست

من از وقتی که دنیا اومده تو این دوسال کلا خودمو فراموش کردم ، همش زندگی شده بچه ، یعنی تا خریدی چیزی میرم یا پول دستم میاد فقط واسه بچم خرید میکنم قبلش به خودم کم و بیش میرسیدم یا تفریحی میرفتم اما الان منی وجود نداره نمیتونم دو ساعت از بچم دور بشم ، گاهی حتی اگه یه وعده غذا نخوره یا کم بخوره اشتهای منم کور میشه غذا نمیخورم اگه خوب باشه منم خوبم ، اگه مریض باشه من از اون مریض ترم اینقدررر سر مثلا یه سرماخوردگی جوش میزنم که ضعیف و لاغر شدم ، میدونم همه مامانا اینجورین دوست دارن صفر تا صدشون رو با جون و دل بذارن ، اما گاهی میبینم بعضی ها خیلی درگیر نیستن و انگار یکم بیخیالن عمرشون رو پای بچه نمیذارن ، درسته؟ بنظرم که اشتباه میکنم چون شاید در آینده آدم افسردگی بگیره وبچه ها هم درآینده  مامانای سرحال و خوشگل میخوان نه افسرده و شکسته ، چکار کنم ، واسه سرماخوردگیش گریم میگیره😔😔😔

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا دارم یکی ۶ ساله یکی ۷ سال و نیمه

گاهی خسته هستم ب خودم نمیرسم

اما پول داشته باشم برا اونا ی لباس بخرم برا خودمم ی دونه رو میخرم

براشون کفش بگیرم برا خودمم میگیرم

و و و

لوازم ارایش وووو

گاهی بیرون رعتنی اذیت میکنن ک دلنون نمیاد دوتایی بریم

قبلا سینما و کنسرت دوتایی میرفتیم الان اینا میگن بریم اویزونمون شدن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مادر یعنی استرس و نگرانی ولی باید محکم تر باشی

اره واقعا چقدر سخته مادر بودن همش که به شب بیداری نیست این حسا آدمو یه لحظه راحت نمیذاره 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من از شما بدترم، واقعا داغون شدم

آخی چه سخت ، میگن تک فرزند اینجوریه اگه چند تا باشه خوب میشه درسته؟

دوتا دارم یکی ۶ ساله یکی ۷ سال و نیمهگاهی خسته هستم ب خودم نمیرسماما پول داشته باشم برا اونا ی لباس ...

😅😅 بازم خوبه هوای خودت رو داری آفرین،  واسه روحیه خیلی خوبه 

پسرم ۲۶ سالشه اگه یه سرفه کنه میمیرم

بخدا که همینیم ، چطور پس بعضیا بی عار و بیخیالن واقعا واسم سواله 

مادر فقط خواهرم فقط زاییده😂 من ولی نرمالم به بچه هام همه جوره میرسم درس ،غذا لباس همچی ولی استرس الکی ندارم مریض بشن دکتر، سوپ ،غذای مقوی، داروهاشون به موقع است بد حال باشن تا صبح کنارشونم ولی رو حال روحی و اعصاب خودم خیلی تاثیر گذار نیست برعکس شوهرم خیلی حساس و استرسیه بچه سرفه میکنه شوهرم از استرس اسهال می افته یکیم میخواد اونو ببره دکتر 🫤 بعد به من میگه بیخیال

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
😅😅 بازم خوبه هوای خودت رو داری آفرین، واسه روحیه خیلی خوبه

ب خودم نرسم شوهر مگه چقد تحمل میکنه شوهر هیچی خودم افسرده میشم

برا خودت ی تایم پیدا کن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه اصلا خیلی آدم درگیر تر میشه

یا خدا😅 پس همین یکی بسه

منم مثل شمام

بچهام سه هفته اس مریضن انقد براشون حرص جوش زدم ک خودمم مریض شدم

دقیق ۷۲ روزز فیکس غذا نخوردم تا امشب از بس حالم بد بود

جون ندارم رو پاهام وایستم اما بخاطر بچهام یکسره در حال بدو بدو ام ک گرمشون نباشه سردشون نباشه تب نکنن

هرمهمونی دعوت باشم قبلش به این فک میکنم بچم لباس خوب و آبرومند داره یا ن

اما یک عروس خاله ای داره شوهرم پووف

انگار ن انگار ک بچه داره

بچش با بچه من سه ماه اختلاف داره

الان بهم پیام داده بچت خوب شده سرما خوردگیش میگم نه زیاد

میگم پسر شما چی

میگه انقد حالش بده که نمیتونه نفس بکشه تا این حد حالش بده میگم فلان دارو رو بده میگه هرچی دارو کمتر بخوره بهتره😐 

یک مهمونی دعوت بودیم یکماه پیش داشت می‌رقصید بچش گریه میکرد گرفت زد تو گوشش گفت انقد زر زر بزن تا جونت دراد باز من دلم سوخت رفتم بغلش کردم اما مامانشو میخاست اصلا خیلی دل سنگه نمیدونم خدا برای چی به همچنین آدمایی بچه میده

منم مثل شمامبچهام سه هفته اس مریضن انقد براشون حرص جوش زدم ک خودمم مریض شدمدقیق ۷۲ روزز فیکس غذا نخو ...

وای ، چقدر متفاوت واقعا ، منم دقیقا مثل شمام ، گاهی با خودم میگم آخرش همون آدما موفق ترن سخت نمیگیرن دنیا هم به کامشونه 😅 طفلی نه دیگه اون که یه جور بیماریه بچه رو بزنی گناه داره