2777
2789

من ی پسر داشتم که دختر جاریم به دنیا اومد،مادرشوهرم اینا انداخته بودن دهنشون که نوه ی جدیدمون سهم نوه ی قبلیمه🫠🫠🫠 یعنی پسر من،جاریمم جدی گرفته بود🫠🫠انگار قدیمه از بچگی بچه ها رو به نام هم کنن،ی ماه بعد رفتم برا خودم نیم ست طلا خریدم،جاریم خیلی جدی گفت پس دختر من چی👀👀👀👀👀منو میگی پشمام ریخته بود😅😅😅😅ی مدتم می‌گفت رفته بودم دکتر منو دید گفت تو هیچوقت دختر نمیاری فقط پسر میاری🌨️🌨️🌨️🌨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ازاین حرف هایی که اسم میذارن رو‌بچه متنفرم

خیلی جدی برخورد کن خودشون وجمع کنن

درسته درحد یه حرف اما گاهی با این تصورات زندگی دوتا بچه رونابود میکنن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

جاری من زنگ زده نامزدی دخترشه دعوت کنه میگ لباس نوبپوشیدطلاازپیش خواهرمادرتون بگیرین بندازین بیاین ی عالمه آرایش کنین بلاخره هرکی مهمونی بره بالباس توخونه ک نمیره زنگ بزنی ب تمام فامیل این حرفابزنی

اتفاقا یبار عصبی شدم دیگه نمیگن

جدی برخورد کن لازم یه مدت رابطه رو کم کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!