2777
2789
عنوان

عجیب‌ترین حرفی که جاریتون زده و به کسی بگین باور نمیکنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 88 پست
اینطوری یه معایبی داره بنظرم اگه خواهرشوهرا بذارن داشتن مادرشوهر و پدر شوهر خوبه

آره ازبابت نداشتن پدرشوهر غصه دارم ولی ازاین که خواهرشوهر وجاری ندارم ذوق دارم خیلی مادرش شوهرم نیست دیگه چی کارکنم می خواست باشه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداره،ناراحت نباش ایشالله خدا پدر و مادر خودت رو برات نگه داره عزیزم

منم پدرم بچه بودم فوت شده مامانمم سال ۹۱ دوطرف نداریم می گفتم کاش باباش بود حداقل 

منم پدرم بچه بودم فوت شده مامانمم سال ۹۱ دوطرف نداریم می گفتم کاش باباش بود حداقل

شما اول خدا و بعد هم همدیگه رو دارین غصه واسه چیه

ماها که داریم هم از دستشون مینالیم😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خواهرشوهرم تعریف میکرد گفت موقعی که جهاز جاریم رو میچیدن خیلی جهازش کم بوده و اینا هم رسم دارن زنهای فامیل میان جهاز رو میبینن مادرشوهرم هم همه‌ی ظرفهایی که برای جهاز دخترهای خودش خریده بود رو میچینه تو ویترین جاریم و میگه بعد از رفتن زنهای فامیل برمیداریم

خلاصه بعد از رفتن اونا،از اینا اصرار و از جاریم انکار ،جاریم قسم خورده و گفته اینا رو برادرم برام خریده و مال خودمه،اینا هم حرفیش نشدن و جاریم همه‌ی ظرفا رو برداشته،چند وقت بعدش که جاریم میخواسته بره تو خونه ی خودش همه‌ی ظرفا افتادن و شکستن😂😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
منو جاری بزرگم باهم بارداربودیم من اولی اون دومی بچه اولش دختر بود جاری وسطیم یدونه پسر داشتوقتی فهم ...

حالا جاری منو ببین

بچه ی اولش پسر بود دومی رو که باردار شد من ۴سال از ازدواجم می‌گذشت و بچه نداشتیم ،همش با پوزخند تو جمع می‌گفت پس شما کی میارین،همه هم میخندیدن،مادرشوهرم با من بد شد که آره تو نازایی😑 خلاصه بچش سقط شد،بعد از ی مدت من باردار شدم همش می‌گفت خون ریزی نداری؟سقط نمیشه😑سه ماهگی رفتم سونو گفتن جنسیت مشخص نیست ،این پاشد نشست پیش مادرشوهرم می‌گفت حتما دختره،نگفتن تا سقط نکنی😑مادرشوهرمم با من لج میشد که چرا دختر میاری😑بعدش ک پسر شد از حرصش اسم انتخاب میکرد!

چند سال بعد باز باردار شد بچه ش دختر شد ،ی مدت کوتاه بعدش من باردار شدم ،هر هفته می‌گفت چخبر جنسیت چیه،میگفتم بابا کوچیکه معلوم نیست ،باز سه ماهگی مشخص نشد ،تا پنج ماهگی که برم سونو این منو کچل کرد،خلاصه گفتم پسره،بگم ی لحظه مرد و بعد زنده شد باورت نمیشه ،دیگه بعدش لج شد،همش می‌گفت می‌دونستی پسره و نگفتی😑

ب بچت یاد بده ب دختر عموش بگه آبجی

و تو جمع هم بگو شما خواهر و برادرین باید هوای همو داشته باشین

تو ذهن مادرشوهرم یچیزایی میچرخید اما خودم سریع ب پسر جاریم گفتم دختر من مثل خواهرای خودته باید مواظبش باشی دخترمم ی مدت بهش میگفت داداش 

الان ک کلا دیگ بیخیال شدن دخترم نمیگه داداش منم واکنشی نشون نمیدم

شما اول خدا و بعد هم همدیگه رو دارین غصه واسه چیهماها که داریم هم از دستشون مینالیم😂

خوب ما بچه دارشیم ازهردوطرف پدربزرگ وماوربزرگ نداره نه عمه داره نه عمو داره حالاعمه وعمو به درک آخه آدم یه بزرگتر لازم داره خو

شما اول خدا و بعد هم همدیگه رو دارین غصه واسه چیهماها که داریم هم از دستشون مینالیم😂

خوب ما بچه دارشیم ازهردوطرف پدربزرگ وماوربزرگ نداره نه عمه داره نه عمو داره حالاعمه وعمو به درک آخه آدم یه بزرگتر لازم داره خو

خوب ما بچه دارشیم ازهردوطرف پدربزرگ وماوربزرگ نداره نه عمه داره نه عمو داره حالاعمه وعمو به درک آخه ...

خدا پدر و مادرت و همچنین پدرشوهر و مادرشوهرت رو بیامرزه،چه عیبی داره شما میشین بزرگتر بچتون،قبل از هر چیز بچه به پدر و مادر خودش نیاز داره

منم پدرم فوت شده مادرم هم ازدواج کرده و سر خونه زندگی خودشه منم الان دو ساله که باهاش در ارتباط نیستم

خدا پدر و مادرت و همچنین پدرشوهر و مادرشوهرت رو بیامرزه،چه عیبی داره شما میشین بزرگتر بچتون،قبل از ه ...

خداپدرشمارام بیامرزه عزیزم