2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا دیدین نمیشه ترمیم مجدد کرد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 181 پست
خدانکنه نازمان شاءالله🥹💙✨والا من میخام برم ازادمعدلم خداروشکر خوبهمثلا پارسال ترم یازدهم 19.92 شدم ...

عالی شدی که 😐

چ کاریه آخههه

خو از الان بخون

کلی زمان داری 

نکن دختر حیفهههه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه بابا ترم دوم یازدهمم خراب کردم19.20از خیلیا عقبم میندازه🥲💔

منو ببین نمراتمو😂

دختر خوب این معدل تو تراز بالای ۱۰۰۰۰ میده

چرا خودتو دست کم میگیری؟

اونایی هم ک کمتر شدی ترمیم میزنی!

چهل درصد هم دوازدهمه

چهار ماه وقت داریییی

پاشووو شروع کن ببینم😭😂

من با این اوضاعم میگم فقط دانشگاه تاپ😐😂

کی گفته اینو بهت؟

۴۰ درصد کنکور ۲۰ درصد یازدهم قطعا من نمیتونم کنکور رو صد بزنم یا دروس یازدهم رو همشونو کامل ۲۰ بگیرم.

با چنین چیزی نمیشه پزشکی قبول شد

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

پارسال اوضاع نمراتت چطور بود؟

خوب نبود 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

واییییی عشقم توام خیلی خوب شدی خب🥹😍😍واقعا نمرات عالیهههههه

نه بابا، همه رو ترمیم میزنم 😭😂

دورت بگردم

پس شروع میکنی؟

پاشو بخون برای تهران😁

عزیزم:)امیدوارم خدا کمک کنه

امیدوارم:) از این مسئولین که نمیشه توقعی داشت مگر اینکه خدا خودش معجزه کنه مارو از دست اینا نجات بده

امیدوارم:) از این مسئولین که نمیشه توقعی داشت مگر اینکه خدا خودش معجزه کنه مارو از دست اینا نجات بده

ها واقعا

خدا ازشون نگذره با این تصمیماتشون

نه بابا، همه رو ترمیم میزنم 😭😂دورت بگردمپس شروع میکنی؟پاشو بخون برای تهران😁

ان شاءالله با توکل به خدا جونمون رشته موردعلاقتو میاری قلبم🫂💙✨

باشه چشممم🥲تمام تلاشمو میکنم بقیشم با خدا😍♥✨

ان شاءالله با توکل به خدا جونمون رشته موردعلاقتو میاری قلبم🫂💙✨باشه چشممم🥲تمام تلاشمو میکنم بقیشم ...

دورت بگردم ان شاءاللههه باهم 😍

خیلی ذوق زدههه شدم

حتما میترکونی بچهههه

میخوای بهم گزارش بدیم؟