2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا دیدین نمیشه ترمیم مجدد کرد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 181 پست
داستان چیه الان 403 ها هم ترمیم نمیشه کنن؟

ببین اگه سال ۴۰۳ ترمیم کرده باشی نمیتونی مجددا ترمیم کنی.

الانو نگاه نکن شاید خراب کردی بخوای پشت بمونی. سال بعد دیگه نمیتونی دوباره امتحان بدی.

یعنی یه طورایی از الان به بعد نمیشه دیگه پشت کنکور نشست

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی😅برای لغو تاثیر معدل چقدر اعتراض شد؟تاثیر داشت؟

اون داستانش با این فرق می‌کنه. طرف می‌دونه اوضاع چطوره از قبل آماده میشه شرایط واسه همه یه مدله.

ولی ما ۱۴۰۲ ایا چی؟ نشستم پشت کنکور که تهش اینطوری شه یه سال از عمرم هدر بره؟

چطور کسایی که قبل ما هستن میتونن ترمیم کنن فقط ما خار داریم؟

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

قربونت قشنگم ان شاءالله💙✨میگما به دانشگاه ازاد فک میکنی گلی؟ مثلا حقوقو دانشگاه ازاد بخونی؟!

نه اصلاااا 

خانواده ام نمیذارن😅

دولتی هم فقط دولتی تاپ می‌خوام ان شاءاللهه

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
اها متوجه شدم رو یازدهم و کنکور حساب باز کنید بعیده تغییر کنه

نمیشه دیگه منی که پزشکی میخواستم باید کلا قیدشو بزنم. با ۶۰ درصد پزشکی نمیشه

اون داستانش با این فرق می‌کنه. طرف می‌دونه اوضاع چطوره از قبل آماده میشه شرایط واسه همه یه مدله.ولی ...

عزیزمم حق دارین واقعا:)

حالا اعتراض کنین

امیدوارم جواب بده

لینکی چیزیم بود بگین منم امضاء میکنم

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
قربووونتت بشمهمچنین عزیزومخودت چی؟

خدانکنه نازم

ان شاءالله🥹💙✨

والا من میخام برم ازاد

معدلم خداروشکر خوبه

مثلا پارسال ترم یازدهم 19.92 شدم ترم دومم19.۲٠شد

ولی خب چون دهم بازدهمو نخوندم میرم ازاد