2777
2789
عنوان

آقا یکی بیاد به من بگه چه غلطی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 48 پست
خب دیگه یکی از مشکلات دوستای منفی باف آدم باید با دوستی باشه که بهش انرژی مثبت بده

چی کارش کنم 😢

خبره مرگم رفتم همون پانسیونی که اون هست که مثلا روحیم باز بشه 

پیششم نباشم پیام میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینه که فرق کسی که قبول میشه و قبول نمیشه رو مشخص میکنهاونی که شکست میخوره و انقدر تلاش میکنه که مو ...

وقتی انگیزه نداری نمیدونی چطور اصلا حالت خوب میشه

شرایط بدی قرار داریم ماها 

توبه شکستم🫀🙂

این حرفی ک میزنی صرفا انگیزشی نیست

نمیدونم چرا من حس کردم که اگه امسالتو محکم بخونی زیر هزارو میشی و میری رشته مورد علاقت

کم نیار

به دلم افتاده برات بخدا

هروقت خسته شدی استراحتتو بکن ولی استمرار خیلی مهمه ولش نکن

موفق باشی عزیزم

اولش استرس میگیری وقتی یه هفته بری و پیشرفت کنی و خوب درس بخونی حالت خوب میشهالبته من وقتی میرفتم پا ...

با یکی شون دوستم از قبل دوست بودم البته نه اینکه اونجا دوست بشم 

خیلی بهم استرس میده 

شاید نرم دیگه 😢

من برم تفریح میگن کنکور داری

ببین واقعا تفریح لازمه آدم همش درس بخونه که روحش فرسوده میشه ولی چه تفریحی و چه زمانی مهمه

من واقعا یه تایمی بود خودم ظرفیت تفریح نداشتم اصلا بدتر روحیم داغون میشد اما یکم که توی درس به ثبات رسیدم جمعه هایی که آزمون میدادم شبش دیگه درس نمی‌خوندم مثلا میرفتم بیرون یا یه کار دیگه میکردم  البته قبلش آزمون صبحم رو بررسی میکردم

در کل منم خیلی توی کنکور تفریح نداشتم خیبی خیلی کم بود تفریحم با دوستامم کلا قطع ارتباط کرده بودم😅

وقتی انگیزه نداری نمیدونی چطور اصلا حالت خوب میشهشرایط بدی قرار داریم ماها

میدونم عزیزم منم این روزا رو گذروندم

اما هر دفعه بی انگیزه میشدم یاد دوستاییم میوفتادم که سال اول قبول شدن

یا یه روز کامل از موقعی که صبح پا میشم صبحونه میخورم و بعد میرم دانشکده پزشکی تصور میکردم

گاهی اوقات میرفتم بیمارستانای اموزشی اینتدنا رو میدیدم و خیلی از دانشجو های پزشکی رو دنبال میکردم و تا انگیزم کم میشد میگفتم حواست هست سال دیگه تو هم باید مثل اینا باشی

نقاش و عکاس

ببین واقعا تفریح لازمه آدم همش درس بخونه که روحش فرسوده میشه ولی چه تفریحی و چه زمانی مهمهمن واقعا ی ...

فعلا یجوز خسته شدم این هفته ازمون هیچی نخوند یه مدتم یه هفته مریض بودم خونه نشین 

توبه شکستم🫀🙂

با یکی شون دوستم از قبل دوست بودم البته نه اینکه اونجا دوست بشم خیلی بهم استرس میده شاید نرم دیگه 😢

منم همینطور تو پانسیون یه دوست داشتم از قبل ولی باهاش حرف نمی‌زدم در حد سلام اینا اتفاقا بعدش که یه مدت گذشت رفتم قاطی این و بقیه بچه ها شدم به هم ریختم تا قبلش عین آدم داشتم درسمو می‌خوندم

خیلی بهم استرس میداد اعصابم رو خورد میکرد🤦🏻‍♀️

حالا شما هم اگه میبینی تو خونه بهتر می‌خونی و حالت بهتره پس نرو باید یه جا درس بخونی که بیشترین بازدهی رو داشته باشه پانسیونی که توش نتونی درس بخونی چه فایده