2777
2789
نه جاهای که سفیده و سفته جدا کن بنداز دور جاهای گوشتی رو کباب کن هرچند من سنگدون رو دو تیکه میکنم می ...

سفت نیست کبابیش؟

من فکر میکردم باید فقط چرخ بشن

قبل کبابی مزه دارش میکنید چندساعت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میگن فقط مزش شبیه گوشته ولی کمی بو دارع

شما گوشت و تفت نمیدی؟

ادویه نمیزنی!؟

کلا محصولات دامی وطیور یه بویی دارن دیگه 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببخشید اینقدر سوال میکنم عزیزمیعنی یک کیلو هفتاد تومن؟چقدر ارزون🙂

کیلو که نه همین بسته بندی ها مثل پای مرغ و جگرمرغ نمیدونم حالا کیلو میشه یانه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببخشید اینقدر سوال میکنم عزیزمیعنی یک کیلو هفتاد تومن؟چقدر ارزون🙂

خواهش میکنم گلم

سفت نیست کبابیش؟من فکر میکردم باید فقط چرخ بشنقبل کبابی مزه دارش میکنید چندساعت؟

نه فقط نمک میزنم البته من کیلویی میگیرم چربی بهش چسبیده  باهمون کباب میکنم همون چربی خوشمزه ترش می‌کنه اگه بگم دهنم آب افتاد باورت نمیشه🤤 دقیقا مزه گوشت چنجه میده 

آهامرسی گلیاخه میگم نکنه بگیرم بچم ادا اطوار دربیاره نخوره

همسر من خیلی حساس خیلیم خوش خوراک و مزه هارو خوب تشخیص میده مثلا دیشب خونه مادرش اینا تو قرمه سبزی به جای لیمو عمانی رب لیمو عمانی ریخته بود ازاول تا اخر غرزد که این بدمزه شده

اما تاالان در مورد گوشت چرخ کرده متوجه چیزی نشده

نسبت و رعایت کنی متوجه نمیشن

همسر من خیلی حساس خیلیم خوش خوراک و مزه هارو خوب تشخیص میده مثلا دیشب خونه مادرش اینا تو قرمه سبزی ب ...

منم این ماه همینکار رو کردم چون گوشت خیلی گرونه. حدودا توی یک کیلو گوشت گوساله 2 بسته ریختم که زیاد شه 😐😐😐😁😁😁

میگن سنگدون ضرر داره راسته يا نه؟ 

ولی انصافا خیلی خوشمزه شده