2777
2789

همه شهرا بارون و برف میاد اونوقت شهر ما گرد و غباره ای خدااااااااااااااااا😐😐😐😐😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓🤕🤕🤕🤕🤕

خواهشا دعا کنین شهر ماهم خب بشه بارون کنه🙏 اهههههههههههه😤😤😤😤😤

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهیییییییی امینننن خفه شدیم مامانم اوت کرده اسمش

زابل یعنی برای ما وضع و اوضاعی نیس پسرم طفلکی ابریزش بینی گرفته از گرد و غبار حتی توی خونه پر خاک شده الان عکسشو میزارم 😭😭😭😭😭

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

کدوم شهری مشهد از دیشب داره برف میاد

خوشبحالتون زابل هستیم انقد اوضاع خرابه که نگم توی خونه پر خاک شده بچمم همش ابریزش داره از این گرد و غبار 

تبریز هم تا چند روز پیش خیلی آلوده بود یه لحظه می‌رفتی بیرون نفست بند میومد ولی خداروشکر برف بارید ه ...

انشالله ما که دیگ عادت کردیم به این وضع ولی بچه ها نه اون طفلکیا چه گناهی دارن 

فقط مسئولین پولارو برای خانواده های خودشون خرج میکنن به فکر مردم نیستن انگار بقیه بچه ندارن 😓😓😓

اره ماهم همینه

شما کدوم شهری ؟