2777
2789

خواهرم پارسال ترمیم کرد امسال هم قرار شد ترمیم کنه گفتم نمیشه انگار ۱ ساعت مغز منو خورده انقدر گریه کرده واقعا ممکن باز فرصت ندن ؟خدا کنه فرصت بدن باز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریدم تو کنکور و نهایی و ترمیم و همه ی این کوفت و زهرمارا که فقط روح و روان مارو به فنا دادن 

خاکتوسرشون با این قانونای مضخرفشون

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ZISTKIA | زیست و زیستن:

نکته مهمی که دیدم اینه، بچه ها بسیاری دانشجوی شکست خورده در علم و زندگی میبینن و فکر میکنن اونا چون دیسیپلین و شخصیت حرفه ای ندارن پس اونا هم نداشته باشن مشکلی نیست!

دیسیپلین مهم ترین چیزه، حتی در بدترین شرایط شمارو حفظ میکنه

ترمیم نمیشه کرد؟

یازدهم هست یک سوم تاثیر معدل!

ترمیم نمیشه کرد؟

کنکور هست با ۴۰ درصد

ترمیم نمیشه کرد؟ 

پس یا با اینده ای که میخواستی خداحافظی کن یا هم با جون و دل بدستش بیار!

ذهنیت، همه چیزه و وقتی میگم همه چیزه یعنی این...

یعنی حفظ کردن هویت در سخت ترین شرایط!

@zist_kia

و نکته دیگه اینع اونایی که نمیتونن دوازدهم ترمیم کنن، میتونن اون وقت رو برای افزایش نمره نهایی یازدهم و کنکور استفاده کنن! هر چیزی رو نگاه ما میتونه عوض کنه... پس زیاد درگیر این موضوعات نشید.

@zist_kia

یه مشاور می‌گفت 🙏