شاید فیزیکدانه و میخواد در مورد دستاوردهای جدید فیزیکدانان در حوزه الکترودینامیک کوانتومی و ساخت لیزر توضیح بده.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از بس زن و مردای بی بند و بار زیاد شدن مخصوصا زنا تو این سایت شورش و دراوردن مردا هم فهمیدن ریختن تو سایت شورش دراومده فکر میکنن همه مثله هم هستن عوضیای بی خانواده
متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.
از بس زن و مردای بی بند و بار زیاد شدن مخصوصا زنا تو این سایت شورش و دراوردن مردا هم فهمیدن ریختن تو ...
اخه شکل پروفایلشون خانم و اقاس بعد این شکل خانم داشت یه چندتایی بودن خانم هم بودن اسما نخوندم قبول کردم همرو یجا😐 همیشه عادتم درخاستا قبول میکنم نمیدونستم همچی چیزایی تو سایت باشه