2777
2789

بدون توضیح فقط بگین زبان یا هنر

من علاقه ب هیچی ندارم فقط دلم میخواد درامد داشته باشم و محتاج مردی نباشم و چون هیچ استعدادی ندارم تنها راه موفقیتم درسه برا همین میخوام بدونم شانس قبولیم برا فرهنگیان تو زبان بهتره یا هنر 

بستگی به ظرفیت شهرتون داره

دفترچه فرهنگیان سالهای قبل رو نگاه کن ببین ظرفیت توی کدوم رشته ها بیشتر 

من خودم فرهنگیان زبان رو بیشتر دوست دارم ولی چون ظرفیت شهرمون خیلی کمه موندم بخونم یا نه

سطح زبانت چطوره؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد در صد هنر

من خودم نظرم اینه

چون فرهنگیان تک مرحله ایه ک فقط اردیبهشته گفتم هنر رو اردیبهشت بدم و تیر زبان رو 

چون اگه هنر قبول نشم باز ی شانسی دارم زبان قبول بشم چون رشته های خوبی داره اما اگه اردیبهشت زبان بدم و قبول نشم هنر هیچ راهی ندارم

البته رشته اصلی خودم تجربیه و هم تجربی هم فرهنگیان تجربی جفتشو امتحان میدم اما میخوام هرتیری دارم تو تاریکی هم باشه بزنم ک برم و پشت کنکور نمونم

بستگی به ظرفیت شهرتون دارهدفترچه فرهنگیان سالهای قبل رو نگاه کن ببین ظرفیت توی کدوم رشته ها بیشتر من ...

کجا میتونم این دفترچه رو پیدا کنم؟ چی سرچ کنم ک بیاد؟

کجا میتونم این دفترچه رو پیدا کنم؟ چی سرچ کنم ک بیاد؟

توی کانال های کنکوری تل هست 

توی نت هم سرچ کن دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان ۱۴۰۳ دفترچه انتخاب رشته ۱۴۰۲ 

میاره واست

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱