2777
2789

بعد یکی سوالی که مربوط به موضوع اصلی سایت کرده باشه هیچکس جواب نمیده

اصلا اگه همون اول موضوع تاپیک جنجالی نباشه رد میشن

بابا  بخدا این سایت مخصوص سوالای بارداری و اقدامه برین داخل اینستا و تلگرام گروه بزنین عکس اسکرین شاتای شوهراشون بزارین برین تو ایتا از خیانت هاتون تعریف کنین 

نمیدونم فازشون چیه بخدا الان یکی اومده تاپیک زده سایز پاتون چنده😑😑خوب این الان یعنی چی

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سایت نینی سایت دیگه بارداری نیست همه قشری هست نوجوون کنکوری جوون مجرد پیر متاهل بچه دار بچه ندار.

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

ولی خب منم با بعضی حرفاتون واقعاً موافقم فاز اینایی که میان عکسای شوهراشونو خواستگاراشونو میذارن اصلا نمی‌فهمم

بعضیا هم که اینجا تاپیکایی با پیاز داغ فراوان میزنن و یه سری ها هم اینجا دنبال خالی کردن کمبود هاشونو پز دادناشون هستن همه جا همینطور شده

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
ولی خب منم با بعضی حرفاتون واقعاً موافقم فاز اینایی که میان عکسای شوهراشونو خواستگاراشونو میذارن اصل ...

از یه لحاظ هایی خوبه با مشکلات بقیه آشنا میشیم و قدر زندگیه خودمونو بیشتر میدونیم

اماااا امان از کاربر های مرد ، امان از تاپیک های تبلیغاتی و فیک، امان از اینایی که با خواستگاراشون مارو مورد عنایت قرار دادن

یسریا واقعا به گند کشیدن سایتو

متاهل🩷🍃
از یه لحاظ هایی خوبه با مشکلات بقیه آشنا میشیم و قدر زندگیه خودمونو بیشتر میدونیماماااا امان از کارب ...

هر چیز حدی داره 

ولی آخه گذاشتن عکس خواستگار و شوهر بدبخت چه معنی میده ؟؟ میان راجع به قیافش نظر میخوان 😱😱

مگه قیافه رو بقیه باید نظر بدن 

یه سری ها هم که فقط هر جا میان فقط یه عکسی از خودشون بذارن یا کلا زندگیشونو جار میزنن 

بعضیا هم که دروغگو و خاله زنک

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
هر چیز حدی داره ولی آخه گذاشتن عکس خواستگار و شوهر بدبخت چه معنی میده ؟؟ میان راجع به قیافش نظر میخو ...

ارع واقعا بعضی تاپیکا میرم دلم میخواد به فوش بکشمشون ولی خب دیگه😂

متاهل🩷🍃