2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 144 پست
با مادر شوهرم تند حرف زدم.گفتم من چند بار گفتم رو این موضوع حساسمچند بار گفتم خودم میام برا شستن بچه ...

والا دیگه دوره خوبی کردن نمونده باید بزاره بدنش بسوزه تا قدرشونو بدونی

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مادر شوهرم تند حرف زدم.گفتم من چند بار گفتم رو این موضوع حساسمچند بار گفتم خودم میام برا شستن بچه ...

حساس  هستی عزیزم ولی منم این موضوع رو دوست ندارم به غیر از خودم و همسرم کسی بچم رو بشوره و ببینه چون میدونم بعدش دربارش صحبت میکنن 

بله. خیلی حساسی. من بچه داداشم رو میبرم حموم، لباس میپوشونم، پاش رو می‌شورم. زنداداشم خیلی تشکر می کنه. این باعث شده تو سختی‌هاشون با جون و دل بچه هامون رو نگه دارم. اینجوری بچت طرد میشه

ببخشید علاوه بر حساس بودن پررو هم‌هستین 

خب بچه تو نذار جایی وقتی انقد حساسی

منم خوشم‌نمیاد بچمو کسی جز خودمو شوهرمو مادرم بشوره ولی وقتی همچین شرایطی پیش بیاد و بچه رو بذارم پیش کسی دیگه نمیتونم تعیین تکلیف کنم که

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عزیزم اگه انقدر حساسی نرو سرکار بمون خودت بچتو تر و خشک کن مگه ملت کلفت شما هستن که بهشون امر و نهی میکنی والا مادرشوهر صبوری داری که از خونه پرتت نکرده بیرون

خيلى اشتباه كردى تند حرف زدى 

بقيه نوكر كلفت شما و بچت نيستن كه طلبكارى ازشون 

همينكه كمكتون بچه رو نگه ميدارن خودش لطفه 

شما هم اگر انقدر به مادر بزرگ پدر بزرگ عمه و بقيه اعتماد ندارى اصلا به طور كل اشتباه ميكنى كه بچتو ميزارى پيششون 

اينجورى خودت و از چشم ميندازى 

عوض تشكر كردنته ؟! 

تو حساس نیستی پررو هستیاگه خیلی حساسی نرو سرکار بچتو خودت نگه داربچتو نگه میدارن بعد براشون تعیین تک ...

داره میگه خودشون میخاد و پولم میدم 

چون نگه میداره اندام خصوصی بچه شو به همه نشون بدن 

اگه بگن بچه تو نگه نمیداریم این بنده خدام پرستار میگیره 

در ضمن علاوه بر حساسی بی چشم و رو هم هستی. فکر کن بچت رو مجانی نگه دارن، از سر دلسوزی وظیفه ی یه مادر بی مسئولیت رو انجام بدن که مبادا بچه اذیت شه، طرف بی ادبی هم کنه. زنداداشم من بودی خودت و بچت پشت در بودید

لطف که می‌کنن.اونکه سرجاشه.ولی با یه دستمال تا من برسم اوکی هم بود

چه فرقی داره با دستمال تمیز کنن هم ناحیه خصوصی بچه رو می بینن اتفاقا شاید با جزئیات بیشتر...

تفاوتش فقط در اینه که بچه با شستشو راحت تره و بدنش کمتر اذیت میشه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

داره میگه خودشون میخاد و پولم میدم چون نگه میداره اندام خصوصی بچه شو به همه نشون بدن اگه بگن بچه تو ...

آفرین.اصلا از خدامه پرستار بگیرم.دوس دارم پرستار بگیرم.نمیذارن

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

چقدر توپیدین به استارتر!!!! میگه اولا مجانی نیست و بهشون پول میدم. بعدم میگه درباره اندام خصوصیش نظر میدن!!! اون بهتر از ماها خانواده شوهرشو میشناسه. فقط خواسته آدمای مورداعتمادش بشورنش این کجاش عجیبه که انقدر بهش میگین پررو 😶☹️

نه اصلاولی من دوست ندارم اندام خصوصی بچه رو کسی ببینه

بشين خونت بچت و بزرگ كن اندام خصوصيشم كسى نميبينه 

والله اگر انقدر به اطرافيانتون بي اعتماديد چرا بچه ميسپريد دستشون 

بدهكارتون نيستن كه