2777
2789
عنوان

شما ناراحت میشید بچتونو عمه یا پدر شوهر بدون اجازه بشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 119 پست
من هرکاری میکنم تشکر میکنم.کلی کارای خونه انجام میدم.اجازه نمی‌دن پرستار بگیرم.راحت نیستم خونشون.از ...

ببین عزیزم شما دو تا مسئله رو قاطی کردی...

اونجا که حق خودته پرستار بگیری ...میگی اجازه ندادن...

اونجا که حق نداری اعتراض کنی ....دعوا هم می کنی...

به نظر من مادرشوهرت کار بدی انجام نداده

شما باید تکلیفتو با خودت روشن کنی...

که چی برات اولویته

من خودمم از چیزی که شما گفتی خوشم نمیاد..یعنی خوشم نمیاد همه اندام خصوصی بچه هامو ببینن

ولی پرستار اوضاع بدتری داره...

یعنی ترجیح میدم مادرشوهرم اختیار داشته باشه رو این چیزا ولی پرستار نگیرم...

عزیزم پدرشوهر آره به نظرم ایشون نباید بچه رو بشورن

ولی عمه و خاله که عیبی نداره

شاید مادرشوهرتون سختشونه که تنها بچه رو تمیز کنن

درمورد عمه زیادی حساسید خب بذارید بشورن هم بچه اذیت نمیشه هم کار شما راحت تر میشه فقط ازشون تشکر کنید دیگه با تندی باهاشون صحبت نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا خوشم نمیاد کسی پوشک بچه م رو عوض کنه و بهش نگاه کنه حتی اگه مادر خودم و همسرم باشه 

اما مهم تر از اون اصلا خوشم نمیاد بچه م رو بدم دست کسی که نگه داره 

یا خودم نگه میدارم یا پرستار میگیرم 

من اصلا خوشم نمیاد کسی پوشک بچه م رو عوض کنه و بهش نگاه کنه حتی اگه مادر خودم و همسرم باشه اما مهم ت ...

عزیزم مادرخودت یامادرهمسرت که ازپرستارمحرمتروبهترن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

چطوری با پرستار که غریبست مشکلی ندارین ببینه با عمه بچه مشکل دارین؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چطوری با پرستار که غریبست مشکلی ندارین ببینه با عمه بچه مشکل دارین؟

همینوبگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم مادرخودت یامادرهمسرت که ازپرستارمحرمتروبهترن

من مخالفم 

ترجیح میدم بچه م توی خونه ی خودم بزرگ بشه تا خونه ی بقیه 

پرستار بچه رو طوری تربیت میکنه که من میخوام 

ولی مادرا کار خودشونو میکنن 

من مخالفم ترجیح میدم بچه م توی خونه ی خودم بزرگ بشه تا خونه ی بقیه پرستار بچه رو طوری تربیت میکنه که ...

سوال من بابت خط اول پستت بود  که گفتی خوشت نمیاد حتی مادرخودت پوشک توعوض کنه گفتم نه تربیت واینحرفا

سوال من بابت خط اول پستت بود که گفتی خوشت نمیاد حتی مادرخودت پوشک توعوض کنه گفتم نه تربیت واینحرفا

اها

خب همونم محرم بودن و نزدیک بودن برام مهم نیست 

دو روز دیگه بچه بزرگ بشه پرستارو نمیبینه اما مادرم رو همیشه میبینه ترجیح میدم بینشون حریم باشه من خودمم از بچگی تا حالا نذاشتم مامانم لختم رو ببینه 😂

به پرستار بیشتر اعتماد داری؟والا اونا دارن لطف‌ میکنند،شما زیادی حساس،‌‌پررو، پرتوقع و طلبکاریتازه ب ...

عزیزم من کلا یه شهر دیگه هست خونم.الان شوهرم و  خونه رو ول کردم اومدم اینجا.نوه اولشونه خیلی ذوق دارن.همسرم گفت می‌خوام بچم پیش پدرو مادرم باشند انرژی بگیرن حال روحیشون خوب شه.من دوست داشتم شهر خودمون پرستار بگیرم.گفتن خیلی کوچکه و نده پرستار

لطف که خیلی میکنن من اصلا آدم قدرنشناسی نیستم.میدونم خیلی زحمت میکشند.ولی دلیل این شرایط خودشونن.من واقعا دوس داشتم پرستار بگیرم. یا اینکه پیش مادرم باشم الان. ولی واقعا به خاطر اینکه بچه رو خیلی دوست دارند الان کنارشونم

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
من مخالفم ترجیح میدم بچه م توی خونه ی خودم بزرگ بشه تا خونه ی بقیه پرستار بچه رو طوری تربیت میکنه که ...

آره منم همین نظرو دارم راحت به پرستار میشه گفت چه کار کنه چیکار نکنه بچه رو چه جوری بگیره چه جوری نگیره. اینجا اصلاً نمیشه حرف زد همش دلخوریه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍