الان هفته شش بارداریمم، تهوع ندارم بتام هفته پیش ۵۰۰۰ بود که دکتر گفت به احتمال زیاد چند قلو هست، آی وی اف کردم همش دلم لواشک و پرتقال با نمک فراوان میخواد از شیرینی متنفرم بنظرتون جنسیت نینیام چیه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم عاشق ترشیجات و شوری بودم انقدر خوردم ک معدم درد گرفت رفتم زیر سرم 😂
ولی بدنا متفاوت معلوم نمیکنه فقط هرچی باشه سااالم باشه
فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠
وای منم باید مراقب باشم روزی حداقل سه چهارتا پرتقال میخورم خیلی خودمو کنترل میکنم نخورما 😑
ن نگران نباش این ک چیزی نیس من میگفتم همه چی ترش باشه ترشی آلبالو زیاد خوردم خب سرکه داشت بخاطر همون بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺 به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن 😭 خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠
بنظرت لواشک بخورم اشکالی نداره؟ من عاشق لواشک شدم انقد ترش خورم لبام زخم شده
نه بخور نوش جونت لذتشو ببر😄
فقط چیزی ک سرکه داره زیاد نخور
1
5
10
15
20
25
30
35
40