2777
2789

خسته شدمممم از خشکییییی بیش از حد مو و وزی مو.

ماسک مو داخل حموم، ماسک مو بیرون حموم، روغن آرگان و شامپو مناسب میزنم دیگه نمی‌دونم چه مرگشهههه چرا این همه خشکه چرا این همه وزه😭

الان روغن آرگانم تموم شده و نمیدونم چجوری باید این سیم ظرفشویی هارو شونه کنم به شدت خشکه و پف داره انقد عصبی ام ک بغض گلومو گرفته 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا حتی رنگ‌هم نکردم این موها چه مرگشه آخه چراااا یه موی خوب ندارم😭😭😭

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

وایی منم بعدش موقع شونه چون خیلی نازکه خیلیی میاد💔

من دیگ روانی شدم چیکار کنم واقعا حرص میخورم 

وای منم‌مشکل تورو دارم منم کراتین کردم ریزش شدید گرفتم گاهی به سرم‌میزنه کچل کنم دیگ‌خسته شدم‌از موه ...

😭💔

وای منم‌مشکل تورو دارم منم کراتین کردم ریزش شدید گرفتم گاهی به سرم‌میزنه کچل کنم دیگ‌خسته شدم‌از موه ...

باورت میشه روغنم تموم شده و موهام شونه نمیشه اگر همینجوری شونه هم کنم اندازه بادکنک پف می‌کنه و من نشستم دارم گریه میکنم

با سشوار صافش کن

موهام با اینکه همشش بهش میرسم به شدت خشکه و خب سشوار بیشتر خشکش می‌کنه و مو بیشتر پف میکنه

و منی که حسرت میخورم یه کمی موهام موج دار و پر حجم بشه به قدری موهام صافه که چسبیده کف سرم و انگار کچلم باور میکنی وقتی از حموم میام بیرون موهام که یکم آبش کشیده شد و نم موند میبافم تا بعد از اینکه خشک شد پر حجم دیده بشه