2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

3987 بازدید | 33 پست

تابحال دچارش شدیدی؟

من چندجا از بدنم افتاده روی دست کمر و پا و....

چیکارکنم ؟صابون گوگرد و پماد استفاده میکنم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

خدا واقعا اونی که توی همین نی نی سایت گفت دنبه آب شده با پودر گوگرد زرد بزن رو حفظ کنه و هر جا هست موفق ترییییییین باشه نجاتم داد یک هفته نشد خوب شد 

شما هم بگرد نظرشو پیدا کن البته همینه که نوشتم ..گفته بود دنبه آب کنید با پودر گوگرد خمیر دربیارید هرشب بزنید صبح دوش بگیرید ...فقط بعدش ک خوب میشی یکم بدنت خشک میشه باید چند مدت شامپو بدن های خیلی ملایم و کرمی یا نمیددنم بدون سولفات بزنی که اذیت نشی ...من خودم وازلین میزنم بدنم تا اون چربی پوستم دوباره برگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا واقعا اونی که توی همین نی نی سایت گفت دنبه آب شده با پودر گوگرد زرد بزن رو حفظ کنه و هر جا هست م ...

سلام منم دوماهه درگیر شم و الان مچ دستام تا زیر بغل   کشاله رونامو گردنم کلن لک قارچی شدید شده هر چی دکتر  و پمادو صابون و.. اینارو هیچکدوم تاثیری نداشت منم نظر اون کاربر ک نوشته بود پودر گوگرد زرد و با روغن دنبه ترکیب میکرده مث ضماد ب لک هاش میزده رو امتحان کردم بعد دو شب دیدم واویلاداا لک هام تیره تر شده و لک جدید اوردم میخاستم بدونم لک های شما مال چنوخت پیش بود اوایل استفاده ضماد چجوری شد لک هاتون شاید چن من زود اقدام کردم اینجور شده مال شما قارچاتون ینی لک هاتون مال چنوخت پیش بوده تروخدا وضعم داغونه جواب بدین کمکم کنین 🙏🙏🙏

خدا واقعا اونی که توی همین نی نی سایت گفت دنبه آب شده با پودر گوگرد زرد بزن رو حفظ کنه و هر جا هست م ...

کمممکم کنید تروخدا لک های شما مال چنوخت بود مال من برا ۴۰ روز پیش بود زدم پودرگوگرد و دنبه رو بدترو تیره تر شد چجور مال شما خوب شد برا من برعکس عمل کرد تروخدا کمکم کنیین بدنم بر از لک قارچه 

کمممکم کنید تروخدا لک های شما مال چنوخت بود مال من برا ۴۰ روز پیش بود زدم پودرگوگرد و دنبه رو بدترو ...

سلام دوست عزیز بهتر شدین؟تا حالا از چه دارو و پماد استفاده کردین؟

بهتره دکتر برید اگه خوب نشد واقعا سخته من همش بی قرارم

تو این ۴۰ روز ۵ بار رفتم بخدا ک چیزی سرشون نمیشه یکیشون گفته حساسیته ۳ تاشون گفتع اگزماس یکیشون گفته قارچه .برا همشونم توضیح دادم ک نمیخام لکش بمونه .ولی خودم میگم و خودم میشنوم .ببخشید مال شما چجوریاس

تو این ۴۰ روز ۵ بار رفتم بخدا ک چیزی سرشون نمیشه یکیشون گفته حساسیته ۳ تاشون گفتع اگزماس یکیشون گفته ...

متخصص پوست برید احتمالا تشخیص درست بدن. برا من دوسه هفته بعد از شروع یه نوع قرص ضدبارداری شروع شد ک دکتر بهم داده بود نمیدونستم تاثیر داره اول با خارش شدید شبانه شروع شد کلا هوا تاریک ک میشد من حالم بد بود نمیدونستم ب خاطر چیه. بعد تمام پوستم داشت میسوخت باید از روز اول دکتر پوست میرفتم نرفتم  تا دوماه قبل ک دکتر هم دارو رو قطع کرد و هم دارو و پماد دادن برا من چن تا لک قرمز و دون دون ریز بود ولی یه دونه ک خیلی اذیتم میکنه هم بزرگه یه بار قهوه آیه یه بار قرمزه و ...

متخصص پوست برید احتمالا تشخیص درست بدن. برا من دوسه هفته بعد از شروع یه نوع قرص ضدبارداری شروع شد ک ...

رفتم عزیزم همشونم متخصص پوست بودن هرکدوم ی چی میگن از هیچکدومم نتیجه نگرفتم ایشالا ک خوب شید🙏

رفتم عزیزم همشونم متخصص پوست بودن هرکدوم ی چی میگن از هیچکدومم نتیجه نگرفتم ایشالا ک خوب شید🙏

سلام خوبین؟ شما خوب شدین؟ ببخشید میپرسم چون برا من خوب نمیشه یا دوباره برمیگرده گرفتار شدم قرص پیدا نمیشه