2777
2789
عنوان

عید میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 78 پست
این مورداش فقط مثبته اصلااا خسیس نیستخرج میکنه با خانوادم اوکیهاز لحاظ تیپ و ظاهر هیچ مشکلی ندارهولی ...

خب پس چاره ای نداری بشین به این چیزای مثبتش نگا کن بساز ...پدرومادرش که همیشه نیستن پیرن میرن دیگه.....خودتو باتنهایی بجه بزرگ کردن بیچاره نکن....میره زن میگیره یه قرونم نمیده بعد طلاق...یه کم هم تحمل کن عزیزم خواهرم ...اگه بچه نداشتی عب نداشت میرفتی ازدواجم میکردی اما با دوتا بچه واقعا شدنی نیس بی مشتوانه بی خونه وبیکار

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
گفتم بخون

با گفتن خوبیاش نظرم عوض شد 

هیچ انسانی کامل نیست 

از کجا معلوم بعدی خوب باشه 

بچه هاتو بسپاری دست نامادری خودتم منتظر یه آدم بهتر بمونی؟!! 

به نظرم با خانواده ها صحبت کنید این مشکل درست میشه 

ولی راهش طلاق نیست 

به خدا طلاق به این راحتی هام نیست که فکرشو میکنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک میکنی قراره چی بشه دوتا بچه آواره 

ی خانوم تر گل ور گل بر میداره میاره سر هرچی تو زحمتشو کشیدی 

پس با سیاست باش 

بگو خونه بسازیم بدیم اجاره مام پسش مامان بابات بمونیم 

بعد از اون ور بچه هارو بزار پیششون برو خرید برو بگرد با شوهرت دور دور 

ب خودت برس سعی کن زمینه رو بزنی ب اسم خودت هرچی بیشتر بزنی ب اسمت پیروز تری 

تو طلاق اونم با دوتا بچه هیچ خبری نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بعد عید یه دفعه ای بری؟ عرضه مستقلی که داشته ولی چون خونه گرون بوده رفتین اون شهر دور درسته؟ باهاش ح ...

نه بابا بخاطر کارش اومدیم این شهر 

عرضشو ک اگ داشت شش سال پیش نشون میداد

چندین بار بهش گفتم بخای بری سرخونه باهاشون زندگی کنی من میرم برای طلاق میگ مشکلی نیست 

میگ من برای اون خونه زحمت کشیدم و ساختم ول نمیکنم برم 

ولی باباش گفته هر چی داشتم بعد من بین هشت تا بچه باید تقسیم بشه 

این فکر میکنه قراره ب این برسه همش

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
شاید با تهدید طلاق به خودش بیاد چون بالای خوبیه برا بچه ها حیفه 🥺

اره ابجیمم میگ حرفی نزن تا عید اون موقع قبل قهر چند با ی بهش تذکر بده و بگو خونه رو درست کنه چون زمینشو دارید 

اگ نکرد بعد بیا قهر تا ب گوه خوردن بیافته

نه بابا بخاطر کارش اومدیم این شهر عرضشو ک اگ داشت شش سال پیش نشون میدادچندین بار بهش گفتم بخای بری س ...

اهان

خب برگردین کارش چی میشه ؟ 

اینا تو خواستگاری دروغ میگن نه میگن خونه اجاره مبکنم یا یه سال با مامانم باشیم بعد خونه اجاره میکنم؟ 

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 

این مورداش فقط مثبته اصلااا خسیس نیستخرج میکنه با خانوادم اوکیهاز لحاظ تیپ و ظاهر هیچ مشکلی ندارهولی ...

ببین اول خودت برومشاور بعد با شوهرت برو 

دلیلات منطقیه ولی کافی نیس برای ازبین بردن یک زندگی .مگه زندگی الکی پا میگیره ک بخوای اینجوری تمومش کنی. سیاست داشته باش 

آرامشتو حفظ کن

حوصلت میشه ی زندگی جدیدو شروع کنی ؟؟؟ 

همینو درست کن نشد اونوقت برو سراغ طلاق

خب پس چاره ای نداری بشین به این چیزای مثبتش نگا کن بساز ...پدرومادرش که همیشه نیستن پیرن میرن دیگه.. ...

اون ک عمراااا بچه ها رو نمیده بهم خاهر

تا جایی که من متوجه شدم 

مشکل اصلی شما رفت و آمد زیاد با خانواده همسرته. 

از حرفات مشخص هم هست خسته شدی و حوصله نداری و فکر میکنی دیگه هیچ راهی وجود نداره برات

بنظرم شما باهم درست صحبت نمیکنین، طوری که مسئله رو بیان کنین و در مورد حرف بزنین و یه نتیجه گیری بکنین.

اکثرا وسط بحث، توهین میکنن غر میزنن پرخاشگری میکنن و باز هم همون آش و همون کاسه.

سعی کن خواسته هات رو از راه درستش بگی.

نه شغل داری، نه خونه، نه مهارت 

اگه همسرت شمر هم بود،اول باید بتونی روی پای خودت بایستی بعد جدا بشی

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
با گفتن خوبیاش نظرم عوض شد هیچ انسانی کامل نیست از کجا معلوم بعدی خوب باشه بچه هاتو بسپاری دست ناماد ...

بخدا خستممممم

من کم آوردم

آخه خانوادش چی داره چسبیده بهشون!! 

بخدا احترام سه تا جاریام با شوهراشون ده برابر ما نگه میدارن خانوادش

چندین بار بیرونمون کردن از خونشون میگن برید نمیخاییم شمارو 

من شما رو یادمه 

باز قراره برگردید خونه پدرشوهرت؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

فک میکنی قراره چی بشه دوتا بچه آواره ی خانوم تر گل ور گل بر میداره میاره سر هرچی تو زحمتشو کشیدی پس ...

اولا بچه رو نمیده بهم

بعدشم من شش سال موندم دیگ خستمممم

و راستی دوتا ماشیناش هم ب اسم منه