2777
2789
عنوان

عید میخام طلاق بگیرم

1001 بازدید | 79 پست

نمیدونم چجوری تا اونموقع تحمل کنم و دووم بیارم

چجوری سکوت کنم!!! 

راستی اگ میگم تا عید چون دوریم خانواده هامون تو یه شهرن 20 ساعت فاصله داریم باهاشون

چون دوریم عید میریم میبینمشون

دلیل طلاققم اینه ولی هنوز ب شوهر احمقم نگفتم 👇👇👇👇

شش ساله تو عذابم

شش ساله همه جوره پای شوهرم وایستادم 

شش ساله با خانوادش زندگی میکردم با دو تا بچه چندین بار از خونه بیرونمون کردن بازم رفتیم پیششون

چون شوهرم عرضه مستقلی رو نداشت

من خستممممم 

خستم از اینکه 8 ماهی نشده خونمون جدا شده بازم شوهرم میگ نه مامان و بابام تنهان باید بریم سر خونه پرستاریشون کنیم میگ باز برگردیم

خستم از شوهر پول پرست حتی حاضره زندگیش خراب کنه و شده از هم بپاشه ولی بره سر خونه باباش ک یه زمین 500 میلیونی بهش برسه

زندگیشو میفروشه به 500 میلیون

خستممم از خانوادش ک همش پرشش میکنن خاهراش میگن حق نداری خونه بسازی بیا پیش مامانو بابامون

خستمم از اینکه طلاهامو داد زمین خرید ک خونه بسازه برامون الان میگه نه نمیسازم خونه بابام هست!!!  

خستم از لینکه منو اورده یه شهر غریب ک 20 ساعت دورم از خانوادم

خستم از اینکه میگ حق نداری کادو زایمان خاهرتو ببری چون خاهرت تو حیاط پدرشوهرشه و...  نمیریم خونه مردم 

کلا خستم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مورداش فقط مثبته 

اصلااا خسیس نیست

خرج میکنه 

با خانوادم اوکیه

از لحاظ تیپ و ظاهر هیچ مشکلی نداره

ولی اخلاق کلا گنددددده

بهترین پدره برای بچه هام

نمیزاره چیزی تو دلم بمونه میخره 

منم طلاق گرفتم با یه بچه واقعا برام سخت بود توی یکی از تاپیکام توضیح دادم برو بخون الان حوصله تایپ ن ...

شاغلی الان؟ 

درسته تماما باعث خستگی وسرخوردگیه...فقط به شرط میتوتی طلاق بگیری خونه از خودت داشته باشی وشاعل باشی تا بتوتی دوتابچه رو نگداری وگرنه نابود میشی مثل خواهرم البته اون خیاط هس اما داعون شده هم روحی هم جسمی ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حق داری بخوای جدا بشی. زندگی با همچین جونورایی غیرممکنه

بله

و دیگ شش شال هم کم نیست خدایی

بعد عید یه دفعه ای بری؟ 

عرضه مستقلی که داشته ولی چون خونه گرون بوده رفتین اون شهر دور درسته؟ باهاش حرف بزن بگو برگشتن به خونه مامانش خط قرمزته

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 

درسته تماما باعث خستگی وسرخوردگیه...فقط به شرط میتوتی طلاق بگیری خونه از خودت داشته باشی وشاعل باشی ...

چون شهرستانم سرکار ک نمیتونم برم

و خونه هم خونه بابامه خب