2777
2789
عنوان

ناعدالتی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 74 پست
استارتر الان تو چه کار می کنی؟ من از این تاپیک فهمیدم😭😭😭😭

عزیزم من که تا الان فقط برای کنکور و نهایی یازدهم میخوندم از این به بعد هم همین کار رو میکنم اما از نا امیدی که دارم هیچی نگم بهتره اصلا دست و دلم به درس خوندن دیگه نمیره  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من که تا الان فقط برای کنکور و نهایی یازدهم میخوندم از این به بعد هم همین کار رو میکنم اما از ...

منم همینطور

یکی گفت دفترچه رو از سایت حذف کردن شاید قراره تغییر ایجاد کنن درسته؟ 😭

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

منم همینطوریکی گفت دفترچه رو از سایت حذف کردن شاید قراره تغییر ایجاد کنن درسته؟ 😭

امیدوارم منم شنیدم برداشتن مطمئن نیستم ای کاش بازم فرصت بدن حتی ادم بدونه خرابم میکنه این امیدو داره که فرصتی براش مونده 

...

امیدوارم منم شنیدم برداشتن مطمئن نیستم ای کاش بازم فرصت بدن حتی ادم بدونه خرابم میکنه این امیدو داره ...

کاش من بمیرم راحت شم😭

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

عزیزم اوکی که میخواد و هدفش این خدا هم آسمون و زمین بلرزونه این به هدفش میرسه بخونید پس که قبول بشید ...

مطمئنی ریاضی خوندی؟😂۳رقمی؟

کسی که ۴۰+۲۰+۴۰ همشو داره شانس قبولیش بیشتره ؟

یا کسی که فقط ۴۰+۲۰ ؟؟

مقاومتت راجب نفهمیدن رو دوست دارم