2777
2789
عنوان

ناعدالتی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 79 پست
من حق میدم به بچه های تازه فارغ التحصیل من 24 ساله هیچ ولی مثلا اون خانوم 57 ساله میاد کنکور تجربی م ...

عزمزمه اون خانم ۵۷ ساله هم تلاش کرده،چرا ما سهمیه ای ها رو نادیده میگیرم اما پشت کنکوری ها رو بزرگ میکنیم اگر قرار باشه کسی تلاش کنه و قبول بشه میشه حالا چه مثل شما سال اول چه مثل دوست خودم سال سوم اما لطفا آنقدر نسبت به پشت کنکوری ها بدبین نباشید خودتون رو بزارید جای من

کی گفته نمیتونی کنکور بدی کل تلاشت بزار رو درس و تست مطمعن باش رتبه خوبی میاری که حداقلش بتونی بری ش ...

عزیزم ای کاش حرفی که شما میزنی شدنی بود آخه من پارسال ترمیم کردن و نمراتم خوب نیست الانم ۴۰ درصد کنکور دوازدهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واقعا وقتی یه چی رو نمی‌تونید به دست بیارید کلید میزنید روش ؟من ریاضی بودم سال اول قبول شدم همسا ...

کسی که ۲ سال جدی نبود و نمیخواست پزشکی الان یهو امسال دلش خواسته برا پزشکی بخونه حق نداره؟؟ 

چرا خودتو میزنی به بی منطقی؟

کسی جای کس دیگه رو تنگ نکرده 

کسی که ۲ سال جدی نبود و نمیخواست پزشکی الان یهو امسال دلش خواسته برا پزشکی بخونه حق نداره؟؟ چرا خودت ...

عزیزم اوکی که میخواد و هدفش این خدا هم آسمون و زمین بلرزونه این به هدفش میرسه 

بخونید پس که قبول بشید چرا گیرتون هست بع این 20 و ۴۰ درصد

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
عزیزم اوکی که میخواد و هدفش این خدا هم آسمون و زمین بلرزونه این به هدفش میرسه بخونید پس که قبول بشید ...

عزیزم شما ۴۰ درصد کنکور رو کم می‌بینید اگر اینطوریه که من دیگه حرفی ندارم  

میشه تاپیکو ترک کنیممنون

😅حتما 

ولی واقعا نشینید پای اینا که تو اینستا یه دوتا حرف انگیزشی میزنن و پول میگیرن و شما رو امیدوار میکنن اینا همش حاشیه هست 

من کل حرفم این اگه واقعا میدونی اون پزشکی حقت خودت پاره کن برس بهش 

مطمعن باش خودت پاره کنی حداقلش این تو زاهدان پزشکی میاری نشد شهریه پرداز

شهریه پرداز هم آوردی برو مطمعن باش اینقدر کار و وام هست که تو میتونی بری 

❤️🙏🏻 موفق باشید 

😅حتما ولی واقعا نشینید پای اینا که تو اینستا یه دوتا حرف انگیزشی میزنن و پول میگیرن و شما رو امیدوا ...

ممنون عزیزم که نظرت رو گفتی،شما در جایگاه خودت نظر دادی که کاملا منطقی بود احتمالا بچه های دوازدهمی هم خوشحال باشن آخه رقیب های کمتر شانس قبولی بیشتر اما مایی که در جایگاه پشت کنکوری هستیم همدیگه رو درک میکنیم بازم ممنونم  

ممنون عزیزم که نظرت رو گفتی،شما در جایگاه خودت نظر دادی که کاملا منطقی بود احتمالا بچه های دوازدهمی ...

از درد سخن گفتن از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست 🙂

😅حتما ولی واقعا نشینید پای اینا که تو اینستا یه دوتا حرف انگیزشی میزنن و پول میگیرن و شما رو امیدوا ...

تو اخیرا که کنکور تجربی ندادی راجع به پشت کنکوریای تجربی نظر نده

هیچ کس تحربی سال اول قبول نمی شه

ما هم سالای قبل کسای دیگه جامونو گرفتن که پشت موندیم 

چرا از سهمیه ها چیزی نمی گی؟

زورتون به ما رسیده؟ 

خدا لعنت کنه هرکس که بی فکر حرف می زنه

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

تو اخیرا که کنکور تجربی ندادی راجع به پشت کنکوریای تجربی نظر ندههیچ کس تحربی سال اول قبول نمی شهما ه ...

😐شما که تحصیل کرده ای درست حرف بزن 

من نوشتم راجب سهمیه دارا 

برو بالاتر بخون😐👌

حالا نمیخوام بگم خواهرم کار شاخی کرده درست دولتی نیاورد همون سال اول شهریه پرداز آورد 

😐والا منکه ریاضی بودم یک  سال گوشی نداشتم شدم رتبه سه رقمی 

خدا هیچوقت من لعنت نمیکنه 

چون از چند ماه پیش واسه بچه فایل های کنکوری و برنامه ریزی کردم بدون یه قرون پول که ازشون نگرفتم😁❤️ من همیشه از خدا خوب خواستم و کمک بقیه کردم که الان جام خوبه تو بهترین رشته و دانشگاه درسم میخونم و بهترین شغل دارم