2777
2789

نمیتونم تو هیچ کاری استمرار داشته باشم

نمیتونم برای خودم یه هدفی بذارم و ادامه بدم

وسط همه چیز ول میکنم

تو یک سال اخیر به خاطر درس ۱۱ کیلو اضافه کردم

تونستم ۴ کیلو رو کم کنم اما باز دوباره برگشتم به پر خوری

زبانم رو ول کرده بودم اومدم دوباره شروع کنم نتونستم،یه روز خوندم دوباره فرداش ول کردم

نقاش حرفه ای شده بودم استادم بهم میگفت بیا اموزش بده،باز اونم ول کردم و حوصلم نمیاد طرح جدید شروع کنم

واسه همه چیز بی انگیره ام

راهکاری دارید برام؟

دلم میخواست منم یه هدفی داشته باشم باشم واسش تلاش کنم ولش نکنممم

دختر خالم ایلتس رو گرفته با نمره خیلی خوب

یه مدت خیلی زیاد هر روز وقت میذاشت واسه زبان

من اصلا نمیتونم 

یعنی انگار هیچ انگیزه ای ندارم همش تو حالت (خب که چی؟)ام

واقعا زبان و نقاشیم حیف شد

همه لباسام بهم تنگ شده اصلااا اراده حفظ استمرار توی یه کاری رو ندارم

حالم داره بهم میخوره از خودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باشگاه ثبت نام کن 

کتاب بخون 

رژیم بگیر

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
@toranjbano عزیزم میشه محبت کنید تاپیکمو بخونید و اگر راهکاری دارید بهم بگید؟❤️‍🩹

سلام عزیزدلم

من‌چندتا راهکار واست مینویسم شاید کمکت کنه، تودمم گاهی وقتا بی انگیزه میشم، طبیعیه...🫠
1. هدف‌های کوچک و ساده تعیین کن
بنظرم بزرگ‌ترین دلیل ول کردن کارها اینه که هدف‌ها بیش از حد بزرگ یا پیچیده به نظر می‌رسن.

منم‌ زبان‌ میخونم، همیشه به‌جای گفتن "باید زبان یاد بگیرم"، امروز "امروز فقط 10 کلمه مرور میکنم."
قدم‌های کوچک باعث میشن احساس موفقیت کنی و انگیزت بیشتر بشه.

2. سیستم جایزه و تنبیه برای خودت تعیین کن
هر بار که به هدفت می‌رسی، یه جایزه کوچک به خودت بده (مثل تماشای سریال موردعلاقه یا یه خوراکی، دیدن یه دوست و...).
برای عدم انجام کارها، یه محرومیت (مثلاً یک روز بدون گوشی).

3. حالتون رو ردیابی کن
دفترچه‌ای بردار یا تو نُت گوشی و هر روز حس و حالت و بنویس. این کار کمک می‌کنه تا متوجه الگوهای رفتاریت بشی و بفهمی چه عواملی روی انگیزت تأثیر داره.

من خودم یه موشه دلنوشته تو نت گوشیم دارم و اتفاقات روز و مینویسم.

4. تمرکز روی یه کار در یه زمان
به‌جای اینکه چند هدف رو با هم دنبال کنی(مثل زبان، نقاشی، وزن کم کردن)، فقط روی یک چیز تمرکز کن. مثلاً اول زبان رو انتخاب کن و بعد از اینکه این مسیر تثبیت شد، برو سراغ بقیه

5. افرادی با اهداف مشابه پیدا کن
حضور در جمع افرادی که هدفی مشابه دارن، مثل یک کاتالیزور عمل می‌کنه. برای مثال:
به گروه‌های آنلاین یا حضوری یادگیری زبان ملحق شو، پارتنر زبان پیدا کن.
کلاس نقاشی رو دوباره شروع کن، حتی اگر هدف اصلی فقط بودن با افراد باشه.

6. دلایل عدم استمرار رو بررسی کن
گاهی ممکنه دلیل عمیق‌تری پشت بی‌انگیزگی باشه، مثل استرس، خستگی ذهنی، یا حتی افسردگی. اگر فکر می‌کنی ممکنه مشکل جدی‌تر باشه، به یه پشاور حرفه‌ای مشورت کن.

7. شکرگزاری از موفقیت‌های کوچک
هر شب قبل از خواب، سه چیزی که اون روز به‌خوبی انجام دادی و یادداشت کن. حتی اگر کوچک باشه مثلا "امروز نیم ساعت مطالعه کردم". این تمرین اعتمادبه‌نفس و انگیزه رو تقویت می‌کنه.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@toranjbano   پیامتون ریپلای نشد

عزیزمم خیلی خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و ممنون بابت صحبت هاتون

حتما انجام میدم و مطمئنم که صحبت هاتون کمکم میکنه

خیلی لطف کردید که تاپیکمو خوندید

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@toranjbano پیامتون ریپلای نشدعزیزمم خیلی خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و ممنون بابت صحبت هات ...

خواهش میکنم🌺🌺🍁🍁

قربونت برم امیدوارم ک موفق‌ترین باشی 🌸💐🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫