adli_9 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 91 عنوان زنجانیا بیایید 28 بازدید | 4 پست امروز و دیروز زنجان به دلیل سرما تعطیل شد بنظرتون فردا هم تعطیل میشه؟ اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش امروز | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3073 فک نکنم میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
adli_9 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 91 فک نکنم من سرش صلوات نذر کردم خدا کنه تعطیل شه اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3073 من سرش صلوات نذر کردم خدا کنه تعطیل شه اگه بشه شاید به خاطر کمبود گاز و اینا بشه چون بارندگی نداره دیگه فردا میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
adli_9 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 91 اگه بشه شاید به خاطر کمبود گاز و اینا بشه چون بارندگی نداره دیگه فردا بابامم همینو میگه بهش سپردم بره به دانش آموزان بگه اگه میخوان فردا تعطیل شه دمای گازو یه درجه ببرن بالا اون تمام زندگیم بود ولی من قسمتی از زندگیش