2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی.ممنون که بی منت بهمون کمک میکنی...

عزیزم من صورتم جای فرورفتگی پیدا کرده دارم میمیرم از غصه😭

جوش بزرگ خیلی کم میزنه ولی هرازگاهی میزنه این مهم نیست،جوشای ریز ریز و این فرورفتگی های کوچیک داره منو میکشه😭

سلام گلم از این که وقت گذاشتید برای ما نی نی سایتیها خیلی ممنونم عزیزم برای لک و سیاهی پشت دست ها چی استفاده کنیم من به خاطر اگزما سالها کلوبتازول مصرف کردم متاسفانه هم دستام سیاه شده هم لک اگه میتونید کمکم کنید ممنون میشم 😘 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
خداشاهده دلی این تاپیکو گذاشتم کمکتون کنم نه فیلتری بود نه تبلیغی اگه خواستین استفاده کنین ازشون امی ...

من پوست افتضاحی دارم پرجای جوش ولک ومنافذ باز مخصوصا روی گونها پره .زیرچشمم چروک شده پوستم کلا شل هستش توروخدابگو چیکارکنم ۳۳سالمه وپوستم به ۶۰ساله میخوره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین