2777
2789
عنوان

کمکتون میکنم برای پوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 189 پست
جای جوش های که خیلی فرو رفته شده باید چیکار ش کنیم؟ یا جوشی که وقتی رفت جاش رنگ قهوه ای میمونه

شما که تو اون شهرای بزرگ هستید برید کلینیک‌های تخصصی پوست حتما یه راهی باید باشه،منم مشکل شما رو دارم ولی خب تو یه شهر کوچیک جنوبی منطقه ی محروم هستم و امکان رفتن به شهرای بزرگ ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه سفید شدن شفاف شدنافتاب سوختگی

افتاب سوختگی خودم زینک اکساید میزنم برای از بین بردن لک زیر افتاب هم سرم ویتامین سی عالیه سفید شدن هم از روشن کننده که عکساشو گذاشتم

آبرسان به تنهایی استفاده میکنید یا با مرطوب کننده چون آبرسان که میزنم بدتر خشک میشه

آبرسان خالی که فایده نداره آبرسان پوستت و مرطوب میکنه مرطوب کننده رو ۱۰ دقیقه بعدش میزنی که اون رطوبت و نگه داره و تبخیر نشه من بایودرم استفاده میکنم بدون اغراق ترکیب این دوتا معجزه بود برای پوست من 

ببخشید نوشتی رشتت پوسته

یعنی چی؟!

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

عزیزم من پوستم خیلی خشکه لایه رویی پوستم ترک و اینا نداره و اصلا. خشک نیست ولی لایه زیرین پوستم به حدی خشکه و اذیتم می‌کنه نمیتونم کاری انجام بدم 

مخصوصا شقیقه ام 

روی پوستم نه ترک ترک داره نه پوست پوست میشه و دست میزنی اصلا خشک نیست ولی خشکی لایه زیرش رو حس میکنم هرچی آبرسان میزنم فایده نداره مرطوب کننده ام خیلی میزنم اصلا یک دقیقه ام فایده نداره 

و سوال دومم اینه پوست صورتم حالت پرتقالی داره منظورم اینه دون دون داره و سنمم زیاد نیست چیکار کنم پوست پرتقالیش از بین بره 

و برای روشن شدن پوست و جای لک چی پیشنهاد میکنی؟