2777
2789

خواهرشوهرام هر دفعه میشینن پیش من شوهرم رو با برادرشوهرم مقایسه میکنن. و شروع میکنن از اون تعریف کردن. خیلی جاها هیچ لزومی هم نداره. مثلا میگن آرش (شوهر من) دیر اومد حالا امین برعکس خیلی آن تایمه! یعنی در این حد مسخره همه اش می خوان اونو بالا ببرن اینو بکوبن. در حال یکه خیلی جاها واقعا رفتار شوهر من پخته تره و قشنگ معلومه تصمیماتش هم عاقلانه تر بوده توی زندگی. ولی اینا همه اش گیرن که اثبات کنن داداش بزرگه تعریفیه. خیلی جالبته که شوهر من خیلی نسبت بهشون توجه و محبت بیشتری داره و جاریم ارتباط برادرشوهرم رو با خواهراش خیلی محدود کرده ولب ازم به شدت عاشق اون برادرن. تا اینجا که مشکلی نیست مشکل اینه که مدام می خوان ثابت کنن اون بهتره و دست از مقایسه دو برادر بر نمیدارن.

من به شوهرم نگفتم که دلش نشکنه. 

ولی واقعا حرصم می گیره چون از بچگی همیشه بین شوهرم و برادر بزرگترش تبعیض بوده و همین مساله خیلی به شوهرم ضربه زده و اعتماد به نفسش رو گرفته. پیش تراپیست می رفت و تراپیستش کلی روش کار کرد سر همین قضیه.

دفعه بعدی که مقایسه کردن من چه واکنشی نشون بدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو  حرف  میزنی  این  وسط  دلخوری  پیش  میاد.

شوهرتم  هیچوقت  پشت  خواهرشو  نمیده  ب  تو.  میگه  مگه  چی  گفته  حالا.

پس  خودتو  خراب  نکن  برای  شوهر.  ولشکن.

خودش  بلده  از خودش  دفاع  کنه.  اهمبت  نده

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
تو حرف میزنی این وسط دلخوری پیش میاد.شوهرتم هیچوقت پشت خواهرشو نمیده ب تو. میگه مگه ...

نه عزیزم شوهرم همیشه تو همه مسائل پشت من بوده. حتی اگه حق با من نباشه توی جمع طرف منو می گیره. و بعدا توی تنهایی خودمون مخالفتش رو نشون میده. از این جهت نگران نیستم.

راستش تا الان همه اش سکوت کردم. ولی دارم تصمیم می گیرم از این به بعد ساکت نمونم و از همسرم هر جور شد ...

هم ازش دفاع کن هم بگو که چیشده

چون ممکنه بعدا بحثی بشه و گیر بدن به تو اونوقت شوهرت از همه جا بیخبر سوتفاهم بشه

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
ول کن چیزی بگی همین شوهرت که داری طرفداری شو می کنی شاخ میشه برات

نه عزیزم شوهرم همیشه تو همه مسائل پشت من بوده. حتی اگه حق با من نباشه توی جمع طرف منو می گیره. و بعدا توی تنهایی خودمون مخالفتش رو نشون میده. از این جهت نگران نیستم.

همسرتو در جریان بذار حداقل آگاه باشه و اعتمادبنفسش آسیب نبینه. 

ولی هیچی عوض نمیشه ها، وقتی کسی تو چشم نیس تاابد نیس این مسائل هیچ وقت عوض نمیشه متاسفانه. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
همسرتو در جریان بذار حداقل آگاه باشه و اعتمادبنفسش آسیب نبینه. ولی هیچی عوض نمیشه ها، وقتی کسی تو چش ...

واقعا حرفت رو با گشوت و پوست و استخون درک میکنم!

اینا عاشق داداش بزرگه هستن، یه جوری رفتار کردن که همه فامیل هم یه حساب دیگه ای روی اون میکنن. 

الانم با اینکه فرق من و جاریم از زمین تا آسمونه ولی باز جاریم براشون عزیز تره و بیشتر بهش احترام میذارن. مطمئنم فردا روزی بچه جاریم هم از بچه من عزیزتره. من با این قضایا کنار اومدم

ولی حداقل انتظارم اینه که اینقد واضح بیانش نکنن چون میره روی مخم!