2777
2789
عنوان

حق دارم یا الکی حساس شدم

75 بازدید | 21 پست

شوهرم یه سوئیت خرید بعد یه دختر مجرد اومد اجاره کرد الان ۱ سال نیم اونجا میشینه دیشب تو اینستاگرام شوهرم دیدم ۲ ماه پیش فالوش کرده یه سری عکسایی که دختره از خودش گذاشته رو لایک کرده بنظرتون حق دارم بدم اومده باشه؟

خالی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگا عزیزم اینکه شوهرت فالوش کرده لایکشم کرده یعنی فکرشو درگیر اون کرده پس الان باهاش دعوا کن و جلوشو بگیر بگو یعنی چی دختر مجرد یه سالو خورده ایه اومده در ضمن گلم اون دختر اگه سالم و پاک باشه قطعا تنها نمیاد سوئیت اجاره کنه یه چی بارشه 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بهتره همسرتون کارهای پیگیری مستاجر رو به شما واگذار کنه

اتفاوت بهش گفتم ولی دختره اصلا دانشجو نیست کس کارش هم معلوم نیست اون شب  برا اجاره پیش خودم همش شوهرمو نگاه میکرد میخوام بگم بفروشه مغازه بخره

خالی
نگا عزیزم اینکه شوهرت فالوش کرده لایکشم کرده یعنی فکرشو درگیر اون کرده پس الان باهاش دعوا کن و جلوشو ...

اره دقیقاااااا به شوهرم گفتم دانشجو هم نیست معلوم نیست چیکارست

خالی

یه حسی بهم میگه باهم دوستن و یچیزی بینشون هست و تو دیر فهمیدی💔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اره دقیقاااااا به شوهرم گفتم دانشجو هم نیست معلوم نیست چیکارست

اره بعد اینکه مرد هرچقدرم خوبو سر به راه باشه وقتی یکی بره رو مخش خودشو میبازه میگه من باهاشم رفیق شم زنم چجوری میخواد بفهمه ولی اگه بفهمه تو همین اول راهی انقدر حساسیو همین فالو کردنشم فهمیدی خودشو جمع میکنه یه وقت گولشو نخوره الان بلانسبت زنا خیلی هرزه تراز این حرفان  و ابنکه بگو زنه رو بیرون کنه یعنی چی به زن تنها سوئیت اجاره بده بگو بهش بگه لازم داریم سوئیتو بیرونش کنه گلم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه حسی بهم میگه باهم دوستن و یچیزی بینشون هست و تو دیر فهمیدی💔

نمیدونم واقعا بره بمیره لیاقتش این دختره که معلومه چیکارس نه پدر مادری نه هیچی عکساشم که تو اینستا معلومه بی بندو باره

خالی