2777
2789
عنوان

پدرنامزدم زنگ زد تاریخ دفاعم رو پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 47 پست
یعنی دعوت نکنم؟اخه بیچاره ها باید مرخصی بگیرن چون من شهر محل تحصیلم با محل زندگی مون فاصلع داره

دعوت نکن کلاً سرجمع یک ساعته این همه بیان و برن 

بگو انشاءالله دفاع کردم با شیرینی میام حضورتون شما زحمت نکشید به خانواده و دوستامم گفتم میخوام روز دفاع تنها باشم اونام قبول کردن 

سلام شما هم به پدرومادر خودت بگو هم همسرت............من فکر کنم وقتی بفهمن خانواده مسرت میان خانواد ...

اخه برا خرید نامزدیم مادرم نیومد 

چون شهر محل تحصیلم با محل زندگی مون متفاوته اونا امدن پیش من رفتیم خرید 

ماامانم نیومد 

الان میدونم بگمم نمیان 

من براشون مهم نيستم 

مخصوصاً اگر بحث رشته تحصیلیم باشه

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم تو به همه شون بگو اومدن که اومدن نیومدن هم حرص نخور میگذره

به خواهرم میگم میدونم نمیاد وقت نمیکنه 

به برادر هامم میگم امیدوارم یکیش بیاد نهایت

باشه عزیزم هرطور راحتی گفتم شاید بتونم بیام

مرسی عزیزم خیلی بطف داری 

اتفاقا خوشحال شدم بابت پیشنهادت حالا راجبش فکرمیکنم اگر لازم شد بهت میگم و زحمتت میدم ❤️

دعوت نکن کلاً سرجمع یک ساعته این همه بیان و برن بگو انشاءالله دفاع کردم با شیرینی میام حضورتون شما ز ...

خجالت میکشم اینجوری بگم چون پدرش شخصا تماس گرفت 

موندم چیکار کنم

خجالت میکشم اینجوری بگم چون پدرش شخصا تماس گرفت موندم چیکار کنم

خجالت نداره که بگو بخاطر مسافت راضی به زحمت نیستم الکی بگو خانواده خودمم میخواستن بیان کلی صحبت کردم تا قانع شدن نیان😂 

نمیخوام هیچکس زحمت بیفته و...

خجالت نداره که بگو بخاطر مسافت راضی به زحمت نیستم الکی بگو خانواده خودمم میخواستن بیان کلی صحبت کردم ...

نکنه فکر کنن از عمد دعوت نکردم 

اخه چون پدرش زنگ زد یکم پیشم سخته

ولی به خاطر خانوادم دلم نمیخواد بیان