2777
2789
عزیزم اگه ایراد می‌خوای با اینکه عالی هستی ولی می‌تونی رو قسمت پایین تنه هنوز کار کنی

اره خودم خیلی دوست دارم چاق بشم پاهام لاغره با بازو هام

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر حسود نبودی نمیامدی توی تایپکم دوباره الانم اینجا همه خانوما خوش هکل هستن امدی بازم گیر بدی بهشون

خودت هزار باره عکستو میزاری مردم بیان نظر بدن الان یعنی همه اینایی که اومدن تو تاپیکت حسودن؟؟؟خیلی طنزی بخدا تو چه دهه ای زندگی میکنی که نمیدونی هرکسی زیبایی های خودشو داره و کمتر کسی حسودی میکنن به هم

بعدشم دفعه اخرت باشه که میگی من کوردم تو کورد نیستی از اولم فهمیدم داری دروغ میگی چون اصلا متوجه نشدی و اشتباه برداشت کردی که این دوستان فکر کردن ما مفتش تو هستیم.

ما کوردا عکسمونو درصورتی تو‌مجازی میزاریم که عروسی و جشن های خودمون باشه نه عکس انداممونو تو سایت عمومی قرار بدیم.

هرکی هرجا لخت شد گفت من کوردم.بار آخرت باشه غیرت ما کوردا رو زیر سوال میبری و تهمت حسود بودن میزنی گلم.

امیدوارم اونقدر زیبا بشی که فکر نکنی کسی چشمش دنبالته

کردستان✌🏼🕊️
عزیز منحتما که شماهم حسود نیستیدولی اینجا کلی ادم عکس اندام میزارن و نطر میخوانقطعا خیلی هاشونم قصد ...

گلم تو متوجه منظور من نشدی فکر کنم من خودم طرفدار آزادی و بی حجابیم ولی حرفم کلا این نبود ایشون اشتباه برداشت کردن

کردستان✌🏼🕊️
گلم تو متوجه منظور من نشدی فکر کنم من خودم طرفدار آزادی و بی حجابیم ولی حرفم کلا این نبود ایشون اشتب ...

عزیطم اصلا ربطی به ازادی و بیحجابی نداره جان من

من خودم طرفدار همچین چیزی نیستم

منتها فکر کنم شما روی ملیتتون تعصبی شدید درسته؟ به خاطر ابروی کوردهاهم که شده دعوا نکنید

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
خودت هزار باره عکستو میزاری مردم بیان نظر بدن الان یعنی همه اینایی که اومدن تو تاپیکت حسودن؟؟؟خیلی ط ...

واقعا برای کوردا متاسفم که تو هم کورد شدی مشکل اصلی اینه که کورد اصیل نیستی الانم توی تایپک من برو بیرون به سلامت 

اسی شماهم دیگه جواب نده باشه؟

بابا این خانوم امده داره دعوا راه میندازه هی میگه شما کورد نیستین یکی بهش بگه خب کورد بجنوردم خب چرا اینجوری داره میکنه

اسی شماهم دیگه جواب نده باشه؟

این خانوم همه تایپک های که زده راجب خیانت و حرفای خاله زنکیه معلومه که یکی بیاد صادقانه حرف بزنه اینجوری میکنه میشه زشته گناهه

این خانوم همه تایپک های که زده راجب خیانت و حرفای خاله زنکیه معلومه که یکی بیاد صادقانه حرف بزنه این ...

🤦‍♀️چی بگم

کلا حرف هاش عجیبه

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
واقعا برای کوردا متاسفم که تو هم کورد شدی مشکل اصلی اینه که کورد اصیل نیستی الانم توی تایپک من برو ب ...

من باید برا تو متاسفم باشم که الکی میگی کوردم 

بیرونم والا تو کوتاه نمیایی همش ریپ میزنی

کردستان✌🏼🕊️
عزیطم اصلا ربطی به ازادی و بیحجابی نداره جان منمن خودم طرفدار همچین چیزی نیستممنتها فکر کنم شما روی ...

بله عزیزم ایشون دروغ گفتن که کورد هستن و اشتباه ترجمه کردن براتون بجای عذر خواهیش اینطوری رفتارم میکنه.عجیبه والا

کردستان✌🏼🕊️
این خانوم همه تایپک های که زده راجب خیانت و حرفای خاله زنکیه معلومه که یکی بیاد صادقانه حرف بزنه این ...

هی میگم چیزی نگم بعد دوباره داری پشت سرم حرف میزنی

حالت خوبه😂من مجردم عزیزم تاپیکم در مورد خانم دیشبی بود

کردستان✌🏼🕊️