2777
2789
عنوان

پذیرایی عروسی بیاین لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست
منم همین نظر رو دارم میگم یه زرشک پلو باشه با سالاد و نوشابه و ماست دسر هم شربت و ژله میوه هم ۴ نو ...

جوجه بدید 

۳ نوع میوه و شیرینی 

دسر هم ژله و سالاد 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خیلی خوبه خوشبخت بشین انشالله مامانم میگه کیک عروسیت رو بعد برش به همراه چایی یا کاپوچینو میاریم مه ...

مرسی عزیزم 

آره اینم میشه 

ولی ما چون مهمونا مون زیاد بودن نمیشد کیک عروسی بدیم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دو ماه دیگه عروسیمه تالار صحبت کردیم میوه قراره ۵ مدل خودشون بزارن نمیدونم دقیق چه میوه هایی ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

منم خودم همین نظر رو دارم ولی مامانم  و بابام میگن  باید به مهمون احترام گذاشت و ازش خوب استقبال کرد که اومده عروسیت 

فقط امیدوارم تالار بتونه خوب پذیرایی بکنه 

مرسی عزیزم آره اینم میشه ولی ما چون مهمونا مون زیاد بودن نمیشد کیک عروسی بدیم 😂

ما مهمونامون کمه 😂

با اینکه مامانم اینا کلب عروسی رفتن گفت فقط درجه ۱ دعوت میکنم که هم به مهمون خوش بگذره  هم بتونیم خوب پذیرایی کنیم 

من خودم دو ماه دیگه عروسیمه تالار صحبت کردیم میوه قراره ۵ مدل خودشون بزارن نمیدونم دقیق چه میوه هایی ...

پیش غذا هم دو مدل سالاد با سوپ🤦‍♀️

شاید انقدر هم چیز زیادی نباشه از نظر بعضی ها اما اگه دست خودم بود واقعا نصف اینم هزینه نمیکردم و پولو میزاشتم تو جیبم واسه خودم خرج میکردم نه اینکه کلی هزینه کنم که آخرش بازمممم فامیلامون ایراد میگیرن

ما مهمونامون کمه 😂با اینکه مامانم اینا کلب عروسی رفتن گفت فقط درجه ۱ دعوت میکنم که هم به مهمون خوش ...

ما که فقط مهمونای شوهرم 700نفر بودن 

منم با فامیل پدریم رابطه خوبی نداشتیم دعوت کردم ولی خب اکثرشون نیومدن 😂خوشحال هم شدم واقعا 

آره کوچیک باشه بهتره 

چون همش استرس میگیری نکنه کم بیاری ابروت بره😂

پیش غذا هم دو مدل سالاد با سوپ🤦‍♀️شاید انقدر هم چیز زیادی نباشه از نظر بعضی ها اما اگه دست خودم بود ...

وای دقیقااااا مثل مننننن

من حتی حاضرم فقط لباس عروس بپوشم برم آتلیه و عمارت عکس و فیلم بگیریم با مامان ک بابا هامون 

ولی اجاره نمیدونن میگن باید عروسی باشه 

ما که فقط مهمونای شوهرم 700نفر بودن منم با فامیل پدریم رابطه خوبی نداشتیم دعوت کردم ولی خب اکثرشون ن ...

ماشالله چقدر زیاددددد

وای منم موندم خانواده مادریم رو دعوت کنم یا نههههه😔😂

انشالله خوشبخت بشی عزیزم منم خودم همین نظر رو دارم ولی مامانم و بابام میگن باید به مهمون احترام گذ ...

قربونت عزیزم همچنین شما هم‌انشالله خوشبخت بشین

تالار حتما یخ جا برو که قبلا خودت یا نزدیکان رفته باشین و خوب باشه و غذاشو حتماااا تست کرده باشی 

چند ماه پیش عروسی یکی از نزدیکام بود غذا زرشک پلو با مرغ بود یعنی برنج و مرغ هردو نپخته داخل همه پره خون و خون مردگی بود یعنی هیچکس لب به غذا نزد از مهمانا تالار هم هیچی گردن نگرفت