2777
2789
عنوان

نازایی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 82 پست

عزیزم این گروه‌هایی که آدم‌های نادان عضون شما عضو نباش. هرکسی بچه بدنیا میاره هم انسان موفقی نیست. هرکس نازا هست هم بدبخت نیست زندگی ادامه داره و بچه دارشدن یک انتخابه و بچه نداشتن هم ضعف نیست. خودتو قوی کن منم شرایطم عین شماست ولی اصلا برام مهم نیست، زندگی خیلی زیبایی داره خیلی جنبه های مثبت داره. 

انگار اونا که بچه دارن خیلی ارج و قرب دارن

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استفاده از اصطلاحات خاص و نامناسب برای توصیف افرادی که با مشکل ناباروری روبرو هستند، نه تنها درست نیست بلکه می‌تونه بسیار آزاردهنده و توهین‌آمیز باشه.
ناباروری یک مشکل پزشکیه که می تونه برای هر کسی چه زن و چه مرد اتفاق میوفته.اون فرد هم واقعا بیشعور بوده لازم نیست خودتو ناراحت کنی.

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

بیخیال من خودمم مشکل دارم خواهر شوهرم ب پدرشوهرم گفته بود کم پسرتو دوست داشته باش خخ اونا مشکل دارن بچه ندارن جالب اینه پدرشوهرم گفته خدا دوسشون داره آرامش دارن خری مثل تو بهشون بده خوبه قشنگ سوزنده بودش😂😂😂 

همه چی ب وقتش درست میشه 
عزیزم این گروه‌هایی که آدم‌های نادان عضون شما عضو نباش. هرکسی بچه بدنیا میاره هم انسان موفقی نیست. ه ...

به به شما مطمعنم یه ادم موفقی هستی تو زندگیت با این پست قشنگت😍

خدا لعنتش کنهمن نازایی کشیدم میدونم حالت چجوریه کسی ک تجربه میکنه از مادر شدن بیشتر عذاب میکشهدل شکس ...

چقد با خوندن تاپیک بارداریت با واریکوسل خوشحال شدم عزیزم..ماهم مشکلمون همینه اخه..تحرک اسپزم همسرم بخاطر واریکوسل پایینه 

دعا کن ماهم مث شما معجزه شه برامون💚

خدا لعنتش کنهمن نازایی کشیدم میدونم حالت چجوریه کسی ک تجربه میکنه از مادر شدن بیشتر عذاب میکشهدل شکس ...

باور کن یه حرفا آدم میشنوه انگار خدا رو نمیشناسن

اصلا این هیچی تازگیا فامیل شوهرم یه حرفی گفته 

الان از اون کانال بی محتوا بیا بیرون که هنرشون فقط زاییدنه . دور از جونه همه ،حیوون هم زاد و ولد بلد ...

ممنون گلم 

اتفاقا یه فامیل داریم هی به شکمش میزنه میگه کسی مثل من

شکم زاییدن نداره