2777
2789

یکی از اشناهامون زنه ی مردی از بچگی عاشقش بوده از ته دل مرده هم جذاب قیافه مردونه و پووولدار کارخونه داشت (تو روستایی بودن تو شمال) ولی تو روستاشون مرده خیلی معروف بود ولی لات بود و... زنه از این اصا خوشس نمیومد و دوبار ازدواج کرد و هر دوبار شوهرش فوت شد ولی بچه داشت ازشون مرده انقد عاشقش بود بهش میگفت تمام زندگیمو به پات می ریزم من خاطرخاتم حیفه ی چین بیوفته رو پیشونیه تو این همه سختی میکشی ولی چرا لجبازی میکنی مرده مث اینکه ب اصرار و زور باباش با یکی ازدواج کرده بود و زن داشت و با وجود اینکع زن داشت چشمش دنبال این بود گفت تو بخوای اسمشم نمیارم تو میشی خانم خونه اصا طلاقش میدم (بچه ها داستان قدیمیه اون زمان دو زن داشتن طبیعی بود) ولی زنه خیلی لجباز بود قبول نکرد و خودش تنهایی بچه هاشو بزرگ کرد بیست سال گذشته و مرده هنوز زنه رو میخواد 

خوده زنه ک فامیل بابامه برامون تعریف کرد داستان زندکیشو خیلی قشنگه ولی عشق ی طرفه... 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی انقدر بد بود مرده؟ ظاهرش اینا

ظاهرش ک خوب و مردونه بود

زنه ازدواج نکرد باهاش چون خودش زنو بچه دلشت و اینکه مث اینکه لات و دعوایی و...  بوده کلا خوشش نمیومد

اینو بهش نمیگن عشق میگن هوس اگه عشق بود زن نمی‌گرفت وبچه دار نمیشد وفیلش یاد هندونستون نمی‌افتاد

گفتم ک ب اجبار باباش زن کرفت قدیما نمیتونسن رو حرف باباشون حرف بزنن بیست سال هنوز فقط گیر اینه اصا زنای دیگ ب چشش نمیاد

اینو بهش نمیگن عشق میگن هوس اگه عشق بود زن نمی‌گرفت وبچه دار نمیشد وفیلش یاد هندونستون نمی‌افتاد

اونا تو شمالن حتی بهش گفت میارمت شهر(تهران) بهترین خونه و وسایلو برات میگیرم ی زندگیه با ارامشیو برات میسازم بچه هاتم تو شهر درس بخونن بهتره ولی قبول نمیکنه

وقتی تازه فیلم وارش رو دیدی و فک میکنی بقیه ندیدن 😒

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️