2777
2789

من پارسال خواب دیدم مادرشوهرم دوتا انگشتر نگین دار به منو جاریم داد

انگشتر من یه نگین صورتی و خیلی براق داشت که خیلی ازش خوشم اومده بود و تو دلم میگفتم انگشتر من از جاریم قشنگتره

جاریم باردار شد و تازه زایمان کرده

منم الان ۱۲ روزه عقب انداختم دوست قدیمیم که خیلی وقته از هم بی خبریم بهم زنگ زد و گفت خواب دیدم بارداری و بچه ات هم دختره

من اقدام نداشتم و جلوگیری طبیعی بوده هیچ علامتی هم ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من هروقت خواب ببینه یکی حاملس طرف حامله اس

یعنی رد خور نداره

واسه خودمونم عجیبه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

منم جلوگیری طبیعی داشتم،خواهرم برام خواب دیده بود که معنیش میشد بارداری،زنگ زد بهم گفت،منم چون پریودم نامنظم بود متوجه تأخیرم نشدم،چندروز بعد بی بی زدم ومثبت شد،الانم بچم ۵سالشه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
یا خدانمیدونم چرا پاهام یاری نمیکنه برم بی بی چک بگیرم میترسم

باورت میشه فقط با پیشاب باردار شدم؟خییلی مطمئن بودیم اما شد،بعدش دیگه ترسیدم رفتم آیودی گذاشتم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

من بعد پسرم سه بار باردار شدم که سه تاشم سقط شد 

قبل سقط دوم که حامله بودم خواب دیدم سه تا چشم نظر داخل خاک هست بعدش بارداریم سقط شد 

دفعه بعد که باردار شدم و اینم سقط شد که شد سه تا سقط 

دیگه نمیدونم به خوابم ربط داشته یا نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40