2777
2789
واسه فحش میخوای طلاق بگیری؟؟؟

بار 5 بود یا دهم بود میبخشیدم سال 97 تعهد گرفتم فایده نداشت بعد اون هر دوماه فحشششششششش اونم پدر و مادریکه کوچکترین بی احترامی بهش نکردن و از اول با اینکه نداشتن از چاایی و برنج ساپورت کردن

سخت که هست بنظرت خوبه توافق باشه و خوابگاه بگیره اون وکیل های خوب اشنا داره میدونم بعد کلی پول وکیل ...

آره توافقی خیلی بهتره ، واسه مهریه هم میتونی باهاش توافق کنی 

البته قبل هر کاری با ی وکیل خوب مشاوره بگیر 

جهیزیه مم منتظر پیام دادگاه م که برم بیارمشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگفتی بهش که داری میشنوییه بار دیگه فحش داد ،همین جور که همشو حواله کردی به خونواده خودش ،هر چی دم د ...

یبار چاقو دستم گرفتم واییی چه دعوایی شد بدبختی خواهرم جاریمه طبقه پایین مادرش و خواهرش طبقه بالا

بار 5 بود یا دهم بود میبخشیدم سال 97 تعهد گرفتم فایده نداشت بعد اون هر دوماه فحشششششششش اونم پدر و م ...

خب چرا از خونوادت چیزی میگیری شما ،نگیر عزیز من 

پرروش کردین

بعدم صداشو ضبط کن ،به صورت ویس لینکشو بزار استوری ،فقط خودش و خونوادش رو کلوز کن تا بشنونن

یبار چاقو دستم گرفتم واییی چه دعوایی شد بدبختی خواهرم جاریمه طبقه پایین مادرش و خواهرش طبقه بالا

اشکال نداره مرگ یه بار شیونم یه بار

صداتو خفه نکن از ابروت 

کوتاه بیای ،سوارت میشه

اشکال نداره مرگ یه بار شیونم یه بارصداتو خفه نکن از ابروت کوتاه بیای ،سوارت میشه

سکووووووووت کردم خستهههه شدم با ارامش حرف زدم فایده نداشت چاقو گرفتم فایده نداشت