2777
2789
توافقی چی؟چقدر طول میکشه؟ اول جا میخوام

توافقی هم زمان خودشو می‌بره ، واسه بعضیا ۶ ماه واسه بعضیا ۱ سال 

میتونی به شوهرت بگی توافقی جدا بشیم بجا مهریه به جا برام تعیین کن 

من حقوق خوندم واسه همین اینا رو می‌دونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس بمون ور دل شوهرت ، حالا که خودت سختی دوران طلاقو بجون نمیخری مام طلاق واسه مون سخته

سخت که هست  بنظرت خوبه توافق باشه و خوابگاه بگیره اون وکیل های خوب اشنا داره میدونم بعد کلی پول وکیل بدم جایی نرسم ..جهازتو چیکارکردی؟

توافقی هم زمان خودشو می‌بره ، واسه بعضیا ۶ ماه واسه بعضیا ۱ سال میتونی به شوهرت بگی توافقی جدا بشیم ...

تا گفتم جا گفت ننه بابات بگیرن ...گفتم حق حقوقم میخوام گفت میدم

خیلی رو خانواده و دوستام غیرت دارم، یا دهنش رو پرخون میکنم یا زنده نمیذارمش

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

هیچی سکوت 😞 به خاطر ارامش بچم تنش ایجاد نمی کنم

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چه فایده فحش بده بگه پدر جاکشت و ننه خرابت و گوه تودهنشون کنم و بمیرن سر قبرشون بشاشم و کلی فحش بد ب ...

چه بی تربیت و بد دهنه بی شخصیت 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
چه فایده فحش بده بگه پدر جاکشت و ننه خرابت و گوه تودهنشون کنم و بمیرن سر قبرشون بشاشم و کلی فحش بد ب ...

نگفتی بهش که داری میشنوی

یه بار دیگه فحش داد ،همین جور که همشو حواله کردی به خونواده خودش ،هر چی دم دستت بود و پرت کن و بشکون 

یه بار هوچی بازی دربیار جلوش تا بفهمه تو از اون دیوونه تری

دیگه میزاره کنار