2777
2789

دو ماه  از عروسیمون گذشت 

۲۸ سالمه

بزور خواهرم ازدواج کردم

مجردیم بنا به دلایلی نشد برم سرکار 

اون اوایل خوشحال بودم ازدواج کردم

ولی جدیدنا از شوهرم خانواده اش کلا از زندگی متاهلی خوشم نمیاد 

البته شوهرم خوبه گاهی بیش اومد منو بیش دیگران ضایع کرده 

خانواده اش راستش خوب نیستن  ولی دورن 

من دوست داشتم شغل داشت باشم حداقلش یا مهاجرت کنم اون ور ازدواج کنم  ولی همه انتخابات دست خانواده ام بود 

الانم باردارم اصلا خوشحال نیستم 

موندم این حس بد بخاطره عواارض بارداری ؟

واقعا افسرده شدم  دست خودم نیست  😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دو ماه چجوری باردار شدی وقتی تملیفت با خودت و زندگیت مشخص نبود چرا باردار شدی

بارداریم واسه عقدم بود که خوشحال بودم  الان درواقع ۹ هفته ام  انگار یه هفته قبل عروسیم خبر نداشتم باردارم   این حسو دو هفته اس دارم   و شوهرم تا حالا نفهمید  فک می کنه من خوشحالم     نمی دونم چون خودم تصمیم نگرفتم واسه زندگیم  

من شوهرم ادم بدی نیست خانوادشم همینطور وای ازدواج و دوست ندارم احساس میکنم پیرمیشه ادم دیگ انگیزه وش ...

منم هیچی خوشحالم نمی کنه نمی دونم علاقه یی دیگه به زنوگی متاهلی ندارم  آشپزی مهمون داری شوهر داری  

یکنواخت وکسل کننده است بنظرم خانومای مستقل ومجرد خوشبخت ترینن

نمیشه مجرد تنها موند از طرفی   دختر خاله من شاغل مجرد همیشه در حال گردش،  ولی الان بشدت حس تنهایی می کنه می خواد ازدواج کنه    ولی بازم به علاقه آدم   من واقعا یه جوری برگردم به عقب  واقعا تنهایی رو دوست دارم    دلیلشم فهمیدم  اینکه تو ازدواج باید یه زن دروغگو و با سیاست و دو رو شد   و زندگیتو دیگران ظاهرشو ببینن   ولی من اینطور زندگی نمی خواستم 

نمیشه مجرد تنها موند از طرفی دختر خاله من شاغل مجرد همیشه در حال گردش، ولی الان بشدت حس تنهایی می ...

من اصلا ادم شوهر داری وبچه داری نیستم روحم پیرشده احساس عذاب وجدانم دارم دوست دارم زلزله ای صاعقه ای رخ بده همه چی تموم شه دراین حدد

خودت میخواستی باردار شی ؟ 

آخه حس می کنم شبیه آدمایی حرف میزنی که کلا اجبارشون کردن و هیچ اختیاری نداشتن . آیا به زور شوهرت دادن و حامله ات کردن ؟ این وسط سهم و خواسته خودت چی بود و چی شد نرفتی دنبال خواسته ات؟

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بخاطر بارداریه 

منم اینطوریم 

تازه وضع من بده خواهر تو دوران نامزدی حاملم 

باز تو خوبی 

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

منم مث توام در عوض ببین بچهای دهه هشتاد و نود چ چله هایی میگیرن واس ازدواج

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بارداریم واسه عقدم بود که خوشحال بودم الان درواقع ۹ هفته ام انگار یه هفته قبل عروسیم خبر نداشتم با ...

تویی ک هیچیت خودخاسته نبوده حداقل نمیزاشتی بچه دار شدنتم ناخاسته باشه😐🤦‍♀️

حق داری همچین افکاری داشته باشی واقعا