2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست

چند سالت بود موقع ازدواج؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اشتباه از خودت بودهمنو همسرم عاشق هم بودیم ی چن ماهی دیدم سرد شدت میگه مامانم راضی نیس میگه از فامیل ...

دقیقا نمیخوام بگم من بی گناهم ها منم بی عقل بودم

ولی تو فک کن من تا 26 سالگی فک میکردم اشیام نثل کمد مثل جاروبرقی خانوادم چون دختر بودم اینجوری بودن

او فک کن یکی پیدا شد با یه زبان چرب بشدتت نرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق بگیر شاید بخت دوم درست و حسابی باشه 

ولی اینجوری امکان داره 2 طرف به خیانت برسه و هیچ انتهایی نداره هیچ دست آویزی نداری

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اشتباه از خودت بودهمنو همسرم عاشق هم بودیم ی چن ماهی دیدم سرد شدت میگه مامانم راضی نیس میگه از فامیل ...

این وسط شانسم بد نیس مونده ب ذات طرف 

بدبخت دخترعموی من باهمین جمله ک پدرشوهرخونه میده رفت بعد ۵سال اعتراض شوهرش گفت همینه ک هست نداریم نمیدیم بابام مال خودشه نمیده میخوای بمون میخوای برو.

ذات طرف مهمه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
طلاق بگیر شاید بخت دوم درست و حسابی باشه ولی اینجوری امکان داره 2 طرف به خیانت برسه و هیچ انتهایی ند ...

من خیانت کنم؟؟ بخدا از تمام مردا حالم بهم میخوره ابن که مثل بت بود برام این شد....

عزیزم ۴ سال بزرگتره نه ۴۰ سال که حس مادر بودن بگیرهخواهشاً نظریه های شخصی و اشتباه ندین

اصلا شخصی نیست گلم 

شما هرجور مایلید فکر کنید چه ۴سال چه ۱سال چه ۱۰ سال باور کن مردا اینو میزنن تو سرت ....مردیو دیدم با ۱۸سال ازدواج زنش هم ۵سال کوچیکتر از خودشه باز نگاه بقیه میکنه میگه اوههه اون فلانی زنش ۱۰سالکوچیکتر از خودشه چ شانسی!  

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

تمام پل های پشت سزم خرابه خانواده درستی حسابی ندارمبتظرت کجا برم؟؟

گلم برو سرکار کم کم جدا شو

بعدم مطمئن باش خانواده ت هیچ وقت رها ت نمیکنن...همینکه بدونن پشیمون شدی آغوششون رو برات باز میکنن🌹

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دقیقا نمیخوام بگم من بی گناهم ها منم بی عقل بودمولی تو فک کن من تا 26 سالگی فک میکردم اشیام نثل کمد ...

عزمزمه سنتم کم نبود محبت تنها دلیل ازدواجت بود؟ 

خونه پدرت یعنی ناتو نمی‌کشیدم یعنی سالی دوبار سرتا پا لباس نو نمیگیرفتی؟ یعنی پول تو جیبی نداشتی؟؟

این وسط شانسم بد نیس مونده ب ذات طرف بدبخت دخترعموی من باهمین جمله ک پدرشوهرخونه میده رفت بعد ۵سال ا ...

سلام عزیزم خوبی 

اره منم قبول دارم شوهر من ادم پستیه از من سواستفاده کرد

سنم کم نبود 26 سالم بود اما چون بشدتتت کمبود محبت داشتم از طرف خانوادم اینم زبان چرب نرمو من اسیب پذ ...

آهان پس پسر ۲۲ سالش بوده.. بچه نبود؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
سلام عزیزم خوبی اره منم قبول دارم شوهر من ادم پستیه از من سواستفاده کرد

سلام قربونت 

دقیقا

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم از یکی خوشم اومده ۳ سال ازم کوچیک تره ، تلنگر بود 

امیدوارم همه چی برات روشن شه

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
این وسط شانسم بد نیس مونده ب ذات طرف بدبخت دخترعموی من باهمین جمله ک پدرشوهرخونه میده رفت بعد ۵سال ا ...

اره موافقم میدونم چی میگی ولی خودتم از اول باید میخ تو محکم بکوبی حداقل نگن نمیدونه نمی‌فهمه اخمقه