2777
2789
عنوان

تجربه من از ازدواج مجرداااا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 169 پست
خب ما هیچ صحبتی باهم نداریم نمیدونم خیانت میکنه یا نه من اصلا... چی بگم

نه بابا خوب نوشتی بی بی چک زدی پس بینتون هست. به نظرم با هم بحرفید یکم کوتاه بیا ببین چشه شاید به محبتت احتیاج داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا خوب نوشتی بی بی چک زدی پس بینتون هست. به نظرم با هم بحرفید یکم کوتاه بیا ببین چشه شاید به مح ...

منم دارم خو وقتی نمیخامت چرا نمیری میگه فقط خودم مهمم

تجربه شما دال بر وجود شکست در ازدواج ۸۰ میلیون نمیشهاگر با عقلاانیت و درست همراه باشه سودش برای زن و ...

زنی که خرج نداره ارج نداره واقعا اینو منم موافقم من مادرمم تو‌خیلی چیزا کوتاه اومد تهش پدرم خیانت کرد و مادرم و حتی مایی که بچه هاش بودیم ادم بی ارزش میدونه

اتفاقا این برا اکثرا صدق میکنه و اونی که شما گفتی استثنا است

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

تجربه شما دال بر وجود شکست در ازدواج ۸۰ میلیون نمیشهاگر با عقلاانیت و درست همراه باشه سودش برای زن و ...

تجربه ایشون مفید فایده س برای دخترایی که فکر میکنن از خرج و طلا و مهریه بگذرن کار درستی میکنن نمیدونن چقدر بدبخت میشن با این کارا

زنی که خرج نداره ارج نداره واقعا اینو منم موافقم من مادرمم تو‌خیلی چیزا کوتاه اومد تهش پدرم خیانت کر ...

ولا من اصلا نفعمیدم اون خانم چی گفت یا منظورش چی بود خاست یه چیزی بگه فقط

عزیزمم خوب سعی کنید درست کنین برین مشاور ازدواج،برین پیش روانشناس زوج درمانگر ، س ک س تراپیستمیتونین ...

خیلی رفتم فایده نداشت مشکل ما اینه ما همو دوست نداریم ما از هم کینه داریم 

اقا تو تاپیک من نیاد اینو چن بار بگم

منکه متوجه این نشدم با نظر کاربر اقا بهم میریزید معذرت واینکه نظر نمیدادم

ولی لطفا تجربیات غلط خودتون رو ب محردها ندید بهتر بود بگید از روی سادگی گول خوردم فک کردم عاشقمه ولی نبود و اشتباه کردم 

موفق باشید

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

ازدواج با خانواده ای که از لحاظ مالی و رفاهی از خانواده خودت پایین ترن خیلی اشتباهه،منم واقعا دارم اذیت میشم

گاهی اوقات از شوهرم بدم میاد به خاطر شرایطی که توشم،به جز اوضاع مالی دیگه هیچ مشکلی باهاش ندارم که بخوام طلاق بگیرم

خیلی ها رو دیدم که عاشق یه پسر بی پول میشن،اولش عاشقی نمیفهمی داری چکار میکنی،ولی ماهایی که خونه مدرمون تو مر قو بزرگ شدیم برامون سخته که واسه مول سیب زمینی پیاز هم حتی حساب کتاب کنیم،عشق تو اینجوز زندگی ها پایدار نیست

اونا رو ولش کن الان کجایی ؟ شغل همسرت چیه میتونی چیزی ازش بگیری شغل خودت چیه

شغل ندارم

اون احمق وانت داره باهاش کار میکنه میگه ام دی اف کارم

میگه تو اژانسم میگه.... نمیدونم تو هیچ کاری نمیمونه