2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب فکرات کن پای بست میشی بری اونجا دیگ معلوم نیس شوهرت قبول کنه مستقل بشید یا نه

دیگه کار از فکر کردن گذشته اولش قبول کردم اونم با هزار تا وام طبقه بالایی خونشونو ساخت یعنییی هرچی سرمایه بود داد ساختن اون خونه الان پشیمونم ولی نمیتونم حرفی بزنم😂

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

یه بلاگر هست به اسم ملیکا 

اون با مادرشوهرش تو یه ساختمون هست همیشه هم میگه هیچ مشکلی نداریم و میگه رازش اینه که حریم خصوصی رو همیشه رعایت میکنه درم از پشت قفل میکنه همیشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دیگه کار از فکر کردن گذشته اولش قبول کردم اونم با هزار تا وام طبقه بالایی خونشونو ساخت یعنییی هرچی س ...

شما ک پول داشتید نباید قبول میکردی. بقول خودت گذشته😏

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
باورت میشه؟؟؟اصلا داغون مادرشوهرم تاپشت در اتاق خواب میومد

در رو از پشت قفل کن دیگه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش