2777
2789

شوهرم میگ تو همش بهانه میاری ایراد میگیری دروغ میگی بارها بهش نشون دادم الانم خبر مرگم امدم انجیر خشک بخورم ی چیز هاریز مثل پشه توش بود 

دوسال ک دقیق دقت میکنم مثلا گردو دوساله میخرم میشکونم توش مثل اار عنکوب هست 

انجیر خشک مثل چی دلم میخاد ولی اینطور

توت خشک همینطور 

یعنی از هرجا فکرش کنید خرید کردم 

این فروشندها بیشعور همش سر اجیل ها بازمیزارن

حساس نیستی ؟ نمیشه که تو تمام آجیلا چیزی باشه. جنس درجه یک بخر . ارزون نخر. از جای معتبر بخر 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درجه یک بخر گلم

من وقتی درجه دو سه میخرم اینطوره 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

تمام چیزهای کنسرو شده اشغال 

شیرینی سراها اشقال 

رب گوجها کارخونه ای همینطور

یعنی فقط باید زندگی کار و همه چی ول کرد و نشست طبیعیش درست کرد کی اعصاب این کارارو داره 

خدا رزق نده معازه داری رو ک رعایت نمیکنه

درجه یک بخر گلممن وقتی درجه دو سه میخرم اینطوره

درجه یک برم از کجا بخرم اخه مغازه ا پیش ما مثلا میگن درجه یک هست اخه نسیه میاریم 

نقد اگ بخام خرید کنم چندروزی چند ملیون خب هی باید بدم

مپ باور میکنم

یه بار پسته گرفتم همش توش کرم بود😑

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

باید بگردی مغازه ی خوب پیدا کنی. درجه یک بخری. 

خدا لعنت کنه اونی رو که باید حواسش به این چیزا باشه و بابتش پول و سمت گرفته ولی حواسش نیست. اونوقت ادم معمولی باید بچرخه بگرده تست کنه پول هدر بده تا برسه به یه چیز خوب. حالا نه فقط آجیل. هر چیزی بخوای بخری همینه.  

خب اجیل کهنه بهت میندازن دیگه بگو شوهرت بره بخره

تود خنگش میره میخره بهش میگم انقدر ناراحت میشه میگ تو منو خر حساب میکنی گفتم گوها مردم میمونن تومیری میخری