2777
2789

خانما ان شاالله به امید خدا می‌خوایم عروسی بگیریم

اما اصلا نمی‌دونم باید از کجا شروع کنیم و از چقدر قبل کارهای تالار و آرایشگاه و... رو انجام داد؟

اگه اخر اسفند بخوایم عروسی بگیریم ان شاالله 

از الان میشه کارهارو شروع کرد یا دیره ؟

میشه خواهرانه راهنماییم کنین

چون همسرم هم راه دوره و فکر کنم خیلی از کارهارو خودم باید انجام بدم و چون کارهای پایان نامه م هم هست باید بتونم برنامه ریزی کنم 

اول تالار رو رزرو کن که قطعی بشع

بعد آرایشگاه و لباس

بعد گل فروشی و کارت و ...

راستی از اوایل اسفند ماه رمضونه حواستون هست؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول تالار رو رزرو کن که قطعی بشعبعد آرایشگاه و لباسبعد گل فروشی و کارت و ...راستی از اوایل اسفند ماه ...

اینایی که گفتین رو از چقدر قبل باید رزرو کرد؟ بعنی الان رزرو کنیم برای سه ماه دیگه؟ نمی‌دونم اصلا معمولش چطوره🙈

برای تاریخ ان شاالله بذاریم هفته ی اول اسفند یعنی قبل ماه رمضون و یا توی فروردین و نزدیک عید فطر به امید خدا 

به سلامتی عزیزم ایشالا خوشبخت بشین

باید تصمیم بگیرید مراسم کجا قراره باشه و تعداد مهموناتون چقدره؟

برید اول دنبال تالار تا تاریخ دقیقش مشخص بشه

بعد خونه

بعد دنبال آرایشگاه و لباس عروس باش

خرید عروسی برای هردوتون

کارت دعوت عروسی

تکمیل کردن جهیزیه

و....

اول تاریخ رو تعیین کنید

از اول اسفند تا آخر ماه رمضون کلی فرقه

با خانواده ها باید مشورت کنید

بعد عید فطر میفته بعد عید نوروز

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اینایی که گفتین رو از چقدر قبل باید رزرو کرد؟ بعنی الان رزرو کنیم برای سه ماه دیگه؟ نمی‌دونم اصلا مع ...

بستگی به شهرتون داره و تالاری که مدنظرتون هست. ایشالا که عروسیتون به بهترین شکل برگزار میشه

به سلامتی عزیزم ایشالا خوشبخت بشینباید تصمیم بگیرید مراسم کجا قراره باشه و تعداد مهموناتون چقدره؟بری ...

قراره دوتا عروسی بگیریم یکی شهر ما و یکی شهر اونا ان شاالله 

حالا یکیشو شاید سبک بگیریم

ولی ما تعداد مهمون هامونو مشخص نکردیم

باید الان دونه دونه بشماریم و تعداد دقیق مشخص کنیم؟

اول تاریخ رو تعیین کنیداز اول اسفند تا آخر ماه رمضون کلی فرقهبا خانواده ها باید مشورت کنیدبعد عید فط ...

خانواده ها میگن هرجور خودتون دوست دارین

الان باید تاریخ دقیق دقیق مشخص باشه یعنی؟

بستگی به شهرتون داره و تالاری که مدنظرتون هست. ایشالا که عروسیتون به بهترین شکل برگزار میشه

من اصفهانم و ان شاالله قراره یه عروسی اینجا بگیریم

شهر اونا هم خودشون کارهاشو میکنن

بله عزیزم. از دوستان و اطرافیان هم میتونی بپرسی. مثلاً کدوم تالار رفتید همه چیزش خوب بوده؟ یا آرایشگ ...

یکی از دوستام عروسی گرفته چندماه پیش همه چیزش خوب بوده 

احتمالا آرایشگاه همونجا برم ولی تالارش دور بوده

آرایشگاهش شده ۱۲ تومن. این قیمت ها خوبه؟

قراره دوتا عروسی بگیریم یکی شهر ما و یکی شهر اونا ان شاالله حالا یکیشو شاید سبک بگیریمولی ما تعداد م ...

خب به سلامتی. بله عزیزم وقتی میری دنبال سالن باید یه آمار داشته باشی برای مهمونات. برای کارت هم باید ببینی چند خانواده دعوت میکنید که تعداد کارت ها هم بدونی.

یه نکته ای: حواست باشه یه سری تالارها با آرایشگاه ها و آتلیه ها قراداد دارن که مثلاً قیمتاشون مناسب هست ولی اصلا کیفیت خوبی ارائه نمیدن

اول دوتا تاریخ مشخص کن، یکی اصلی... یکی هم برای اینکه اگر تاریخ اصلی تالار پر بود برنامه‌ت بهم نخوره

بعد برو تالارهایی که مدنظرته، ببین قیمتا چجوره، کدوم تاریخ خالی هست

تالار رو اوکی کن و قرارداد ببند

تاریخ و تالار که قطعی شد، باید بری دنبال آرایشگاه و آتلیه... هم نمونه کارا رو ببین، هم قیمت بگیر، هم تاریخ رو هماهنگ کن...

به اینام باید بیعانه بدی

مرحله بعد میشه جزئیات

مثلا لباس و تور و تاج باید با مشورت آرایشگر باشه

دسته گل و ماشین عروس و تشریفات رو به یه جا بسپار که کار راحت‌تر باشه

کارت رو هم باید چاپ کنی، ده تا بیشتر از تعداد خونواده ها و دوستا بگیر که خیالت راحت باشه

این کارا رو هرچی زودتر باید انجام بدی، چون تاریخ خوبا زود پر میشه

هفته آخر هم برو شیرینی و میوه و اینجور چیزا رو سفارش بده

کیک اگه خواستی...گیفت و یادبود و اینجور چیزا 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.