2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 185 پست

ولی با سیاست کاری کردم ک میگ شب چله خانوادتو دعوت کن همه دور هم باشین ک تنها نباشی غصه بخوری خیلی تعجب کردم از حرفش  من میرم بیرون یا خونه مامانم یا خواهرم تو و خانوادت باشین

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرم یکم مقصره ولی خب دخالت میکردن خیلی آسیب دیدم چه شبایی که از نگاه های سنگین فامیل گربه میکردم هم ...

ببین عزیزم من خیلییی کوتاه اومدم در مقابل همسرم و اگه بخوام باهاش بمونم باید کلا خانواده مو بزارم کنار ....و خانواده‌ام از خودم و دخترم حمایت میکنن.بنظرت دخترم بزرگ شه درکم نمیکنه یعنی ؟

خیلیا میگن بخواتر بچت جدا نشو، اما نمیدونین اگه بخواتر بچش جدا نشه اون بچه خیلی خیلی بیشتر آسیب میبینه، اپن تا سن های بالا کلی دعوا و حاشیه رو میبینه اعتماد به نفسش میاد پایین من حرف میشه و درونریز میشه و اگه تو سن های جوونی بچه جدا بشین افسرده میشه تو درس و همه چیش تاثیر میزاره

ببرش پیش مشاور 

طلاق نگیر ، پدر من معتاد بود مامانم ازش طلاق گرفت الان داداشم مشروب خور شده از هیچ کس هم ترسی نداره نمیگم مامانم اشتباه کرده ها نه حق داشت که از آدم معتاد جدا بشه ولی پدرم آدم نبود که ما روبدبخت کرد ، پس وقتی شوهرت حداقل پدر خوبیه برا بچه اش بچه ات فرزند طلاق نکن 

برید پیش روانشناس مشاور 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
هر چیزی ی راهی داره شوهر منم اینجوریه و اینکارو کرده ولی من بدون اینک ذره ای شک کنه تماس تلفنی ک سهل ...

خب استرس نداری یواشکی میری ؟

بعضی ها به منم میگن همین کارو کن یواشکی برو ولی آخه تا کی ؟ اگه دخترم بگه چی ؟ ماه که پشت ابر نمیمونه هیچوقت 

خب استرس نداری یواشکی میری ؟بعضی ها به منم میگن همین کارو کن یواشکی برو ولی آخه تا کی ؟ اگه دخترم بگ ...

بآید دهن بچه رو محکم کنی همین

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

شرایطتت رو درک میکنم گلم خودم دوهفته است درگیرم شوهرم الکی با داداشم و خواهرم قهر کرده.. میگه خودت برو من نمیام.. خیلی سخته یعنی این چند روز دیگه از زندگی سیر شدم اگه بچم نبود جدا میشدم مال منم پنج سالشه مامانم هم میگه تحمل کن عید یکی آشتیشون میدن

اگه بینتون فرق میذارن شما حق داری قطع ارتباط کنی ولی شوهرت چی میگه این وسط؟!!! عجب مرد لوس و پررویه ...

بخدا فرقی هم نزاشتن...به خواهرم خونه اجاره دادن به ما هم میخواستن بدن سال اول ازدواج همسرم با خانواده دعواشون شد نرفتیم اونجا .حالا همسرم میگه تو این چند سال خیلی فرصت داشتن بهت بدن خونه ولی ندادن چون نخواستن