2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 187 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا اینقدر مطمعنید به طمع بوده نه علاقه ؟

همین که گفته خانواده شما فرق میذارن معلومه از قبل دیده بوده برای بقیه چه کارا کردن یا اینکه تمام هم و غمش این بوده ببینه برای بقیه چکار میکنن. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

[QUOTE=364377090]چه فرقی گذاشتن خانوادت؟هر چی هم بشه نمیتونه مانع شما و خانوادت باشه ناراحته خودش رفت و آمد نکنه شما ...[/QUOTEقضیه ش خیلی طولانیه...از نظر همسرم فرق گذاشتن ولی در اصل اینطور نیس به خواهرم خونه اجاره دادن به ما ندادن ولی بجاش شوهرم پول خونه کم داشت بهش قرض دادن و اونم پس نداد و نمیده...من تو عنوان تاپیکم ننوشتم خیلی چیزا رو چون میخواستم بدونم اگه حق با شوهرم باشه بازم نظر دوستان مثل اونه یا نه ولی در حقیقت مقصر همسرم هست و من خیلی سازش کردم طوری که مشاور بهم میگه تو خیلی صبوری 

همین که گفته خانواده شما فرق میذارن معلومه از قبل دیده بوده برای بقیه چه کارا کردن یا اینکه تمام هم ...

آره درست میگید ..تازه بگم خانواده م از نظرات دیگه بهش کمک مالی کردن ولی اصلااااا خوبی ها رو نمیبینه 

با هر دو خانواده . از همه توقع داشتن اگه یه جایی چیزی که می‌خواسته نشده سریع قهر و قطع رابطه

وای عزیزم منم یه عمه دارم شوهرش دقیقا مثل شوهر شماست و بهش گفته با همه باید قطع ارتباط کنه حتی وقتی ما رو میبینه از ترس شوهرش سلام هم نمیکنه همه خانواده هم ازش دلخور هستن آلام چند سالی میشه قهره