2777
2789
ببین کلا یه ندایی به آدم میرسه. من قبل بارداری هم عاشق دختر بودم باردارشدم میرفتم پارک دختر کوچولو ...

منم از اول دختر دوس داشتم و اوایل حس دختر داشتم در حدی ک میخاستم لباسای دخترونه بگیرم

ولی نمیدونم بعدش‌ حسم کمتر شده و ب دلم افتاد نکنه پسر باشه

شوهرمم دختر بیشتر دوس داشت ولی الان هردومون میگیم هردوشو‌ دوس داریم هرچی باشه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آب کلم میشه قبل ۳ ماهگی جنسیت رو تشخیص داد تو گوگل سرچ کن

واقعا؟

ولی نه صبر میکنم تا انومالی میخوام جوابشو بدم داخل کیک رنگی کنن که خاطره بشه برامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم از اول دختر دوس داشتم و اوایل حس دختر داشتم در حدی ک میخاستم لباسای دخترونه بگیرمولی نمیدونم بعد ...

درسته  انشاءالله  بچت هرچی که هست سالم بمونه سالم بدنیا بیاد خودت زایمان خوبی داشته باشی گلم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
درسته انشاءالله بچت هرچی که هست سالم بمونه سالم بدنیا بیاد خودت زایمان خوبی داشته باشی گلم

اره واقعا انشالله به سلامت بگذره این دوران ممنون عزیزم 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟ولی نه صبر میکنم تا انومالی میخوام جوابشو بدم داخل کیک رنگی کنن که خاطره بشه برامون

ببین من بعضی خارجیارو دیدم تا ماه آخر زایمان جنسیت بچه رو نمیپرسیدن و نمیخواستن بدونن که برا زایمان سوپرایز بشن . اینجوریم حیلی باحاله

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
از علائمت بگو فرزندم

من میل به ترشی زیاد دارم شیرینی بدم میاد  

بتام پنج روز بعد موعد ۳۱۱ 

حالت تهوع کم داشتم فکر کنم ۵,۶ بار بالا اوردم دیگه کلا قطع شد 

سینه درد شدید داشتم از روز تخمک گذاری تا الان 

پاهامم یا سرده یا نرماله 

اینارو بگو؟ آیا پاهات داغه یا سرد .تهوع داری یا استفراغم میکنی ورم داره صورتت یا نه

من چی گلم 

پاهام یا نرماله یا سرده درحدی که هرکاری میکنم گرم نمیشه 

از اول حاملگی فکر کنم دو هفته تهوع داشتم پنج شیش بار بالا اوردم بعد تهوعم قطع شد