2777
2789
عنوان

با کسایی که فاصله طبقاتی شون باهاتون زیاده رفت آمد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 70 پست
پدرشوهرم چند جا فعالیت دارهمادرشوهرم مدلش جوریه که هدیه های بچمو قایمکی برمیدارهتو عروسیم اصلا نفهم ...

فهمیدم مدلشو

بعضی ها لباس مهمونیشون با لباس تو خونه شون فرق داره پس هر روز مدل به مدل جلوی مردم نمیپوشن

ولی بعضی ها فط میگردن از جایی که ارزون هست لباس خوشگل میخرن پس همیشه لباس جدید دارن وشیک پوشن

در مورد گوشت غذا هم اهل حساب کتابه همینطوری غذا درست نمیکنه وقتی مهمون خودمانی میاد گوشت گرون رو میشمره میریزه غذا

در مورد کادو هم میگه خودم که بزرگترم  باید جبران کنم پس برمیدارم که بعدا هم کارم به گله و دعوا که بیایید جبران کنید نکشه

اینجور آدما هردمبیل زندگی نمیکنن آبرو براشون مهمه

برای همین ظاهرشون رو خوب نگه میدارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش ماهم وضعمون بهتر شهاینم بگم با این همه ثروت ببینن من یه لباس خریدم دق میکنن😄😂

نگران میشن پول لازم شید برید سراغ اونا که پول کمک بهتون رو ندارن

هنوز مطمئن نشدن که شما مثل خودشون صرفه جو هستید 

بله عمه خودم مولتی میلیاردره همه بچهاش خارجن اما بشدت ادم خاکی و مهربونیه.یکی از برادرشوهرامم وضع مالیشون خیلی خیلی خوبه اما اونم بشدت ادم چشم و دل سیریه کلا پز دادن نداریم.خودمونم وضع مالیمون خوبه اما هیچوقت باعث انتقال حس بد به بقیه نشدیم.از اونایی نیستم که ی کیلو طلا به خودم اویزون کنم یا هربار ی مدل باشم.خیلی معمولی هستیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
فهمیدم مدلشوبعضی ها لباس مهمونیشون با لباس تو خونه شون فرق داره پس هر روز مدل به مدل جلوی مردم نمیپو ...

ظاهرشون واقعا خوبه ولی هرکس از یجایی بیشتر باهاشون صمیمی شده قطع رابطه کرده چون غیر قابل تحملن

من راضی نیستم یه لقمه غذا خونشون بخورم جوری لقمتو میشمارن و میگن فلانی چقدر دلستر خوردی دلت میخواد پاشی بری

هدیه دادنشونم اکثرا چیزا ارزون و حتی کهنه هست

از مشهد کلی لباس ۱۰۰ تومنی خریدن هرکی بچش دنیا میاد یکی میبرن ولی انتظار دارن بقیه بالای ۵۰۰ بدن و اگه ندن آبرو برای طرف نمیزارن

عنوانی که زدی با متنی که نوشتی تناقض داره 

از این نظر که اینایی که میفرمایید فامیل هستند و درجه یک نمیشه باشون رفت و آمد نکرد

اینکه فرق گذاشتند و برای دخترشون خرج می کنن برای پسر نه خیلی ظلم 

نگران میشن پول لازم شید برید سراغ اونا که پول کمک بهتون رو ندارنهنوز مطمئن نشدن که شما مثل خودشون صر ...

نه اتفاقا خوششون میاد بهشون رو بندازیم بگیم کمک کنید بار ها هم گفتن حتما نیاز داشتین بگین

چند بار همسرم گفت و گفتن الان نمیتونیم یا نداریم بار آخر من گفتم دفعه پیش گفتین۱تومن ندارم ولی ۵۰ تومن دادین خواهرشوهرم

پدرشوهرم با خنده گفت دوست ندارم به شما بدم

دیگه شوهرم چیزی نمیخواد ازشون

عنوانی که زدی با متنی که نوشتی تناقض داره از این نظر که اینایی که میفرمایید فامیل هستند و درجه یک نم ...

عنوانم سوال کلی بود چون اگه فامیل نبودن قطع رابطه میکردم خواستم ببینم بقیه هم اینکارو میکردن؟

عنوانم سوال کلی بود چون اگه فامیل نبودن قطع رابطه میکردم خواستم ببینم بقیه هم اینکارو میکردن؟

نمیشه با پدر مادر قطع رابطه کرد وگرنه اینا که اینجورن دیگه ارث هم به پسرشون نمیدن رابطه شوهرت با پدرش خوبه 

با بقیه بچه هاشونم همینجورن

ظاهرشون واقعا خوبه ولی هرکس از یجایی بیشتر باهاشون صمیمی شده قطع رابطه کرده چون غیر قابل تحملنمن راض ...

مادرشوهرم دقیقا همین بود

وزنه میورد قبل و بعد غذا ....

الان که به سن اون موقعش رسیدم درکش میکنم 

فهمیدم از نداری و استرس بوده نوع غذا پختن و پول کادو ندادن و برخوردش وقتی لباس. طلا جدید برام شوهرم میخرید و....

صبر کن روزگار بگذره به سن اون برسی میبینی که به دخترش و دامادش  پول نمیده 

بلکه به دخترش میگه پول شوهرتو نریز شکمت بلکه جمع کن طلا بخر و طلا رو ماشین بکن و ماشینو زمین و زمین رو خونه

نه اتفاقا خوششون میاد بهشون رو بندازیم بگیم کمک کنید بار ها هم گفتن حتما نیاز داشتین بگینچند بار همس ...

ببین  وقتی به سن اونا برسی میفهمی چی میگن

الان هرچی بگم شما متوجه نمیشی

تو پیام های قبلیم نوشتم که به این باورنرسیدن که تو مثل خودشو دختراش صرفه جو هستی

الانم میگه کاری داشتی یا پولی خواستی  بگو تعارف میکنه

میدونی اطمینان نداره پول قرضت بده پسش میدی 

چون حوصله تایپ ندارم خلاصه مینویسم

پیامای قبلیمو چندبار بخون

بی تجربه راهنمایی نکردمت

پشت پرده رفتارشون و تهشو بهت گفتم

ادمای با ابرویی هستند بی گدار به آب نمیزنن