2777
2789
عنوان

با کسایی که فاصله طبقاتی شون باهاتون زیاده رفت آمد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 70 پست

دیشب داشتم بهدختر ۸ سالم میگفتم یه خانم قوی خودشو با بقیه مقایسه نمیکنه چون میگفت دوستان گوشی دارن منم میخوام 

براش یه عالمه مثال زدم که کلی از دوستای من شاسی بلند و جواهرات و اپل دارن ولی من اصلا تحت هیچ شرایطی خودمو لا اونا مقایسه نمیکنم حتی تو دل خودم . به نظرم ارزش من به پول و ماشین و طلا نیست . با همه قشری هم رفت وامد صمیمانه دارم هم کارگر روز مزد هم کارخونه دار . 

معمولا موقع خواستگاری وعده وعید میدن و عملی نمیکننما چندسال اول زندگیمون واقعا اوضاع مالیمون ضعیف بو ...

کاش ماهم وضعمون بهتر شه

اینم بگم با این همه ثروت ببینن من یه لباس خریدم دق میکنن😄😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرشوهرم چند جا فعالیت دارهمادرشوهرم مدلش جوریه که هدیه های بچمو قایمکی برمیدارهتو عروسیم اصلا نفهم ...

خودت داری میگی عزت نفس نداره . پس ببین ارزش ادما به لباس و طلا و گالسکه بچه نیست به عزت نفسه

شما جز اولویتشون نیستین دارن بهونه میارن 😏

میدونم عزیزم ما الویت آخرشونم هیچ نیستیم ولی خیلی از طرز زندگیشون تعجب میکنم

من پدرمادرم شاغل بودن و خونه ماشین داشتیم و طلا ارزون بود ولی بازم مامانم نمیتونست هرماه یه النگو جدید بخره

خب عزیزم خودت توجه کردی دیگه از این چیزاشون میزنن اینکارا رو میکنن که هر روز طلا و لباس و وسیله بخرن ...

نه از خودشون نمیزنن که از جیب بقیه میزنن

خودشون طلا و لباس و وسایل خونه و ماشین و مسافرت و همه چی براهه😄

کاش ماهم وضعمون بهتر شهاینم بگم با این همه ثروت ببینن من یه لباس خریدم دق میکنن😄😂

ایشالا که بهتر میشه،اگر بتونی سر کاری بری بهتره،ولی اطرافیان را که میگی با حقوق ۱۵ این خرید ها رو میکنن مگه میشه!!!

قبل از عروسی در باغ سبز نشون دادن بعدش زدن زیرش،خیلی ها از این قول ها دادن،اکثرا زخم خورده ان