2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم شش سالشه ساده لو هستش یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره زدم عین احمقا

منم خیای بد میره رو اعصابم با اینکه بچمه بدون من کسیو ندارع ولی دست خودم نیس زدنی بد میزنم ..حتی خودمم زرم از دستش ..کلا روانیم کرده بخدا ۲۶سالمه ولی قشنگ وقتی عصبی میشم قلبم درد میگیره

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

فک کنم خودت زیاد تهدیدش میکنی یا زیاد باهاش لج میکنی.

اون ساده لوح نیست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
متاسفانه از بس اونو باباش عصبیم میکنن من مدام در حال دعوا کردنو غر زدنم. حوصله قربون صدقه زیادی نداش ...

یعنی در حد عزیزم و اینا هم نمیگفتی بهش؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

عزیزم به نوجوان شدنش هم فکر کردی که همین کمبود محبت میتونه به چه دردسرهایی بندازتش؟؟؟

دختر شما4سال دیگه نوجوانیش شروع میشه!!! به فکر تغییر روش باش

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
یعنی در حد عزیزم و اینا هم نمیگفتی بهش؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐عزیزم به نوجوان شدنش هم فکر کردی که همین کمبو ...

چرا میگم خود دخترم میگه مامان چرا یروز خوبی یه روز بد

هر کاری میکنه که توجه منو جلب کنه بیشتر با اذیت کردن و لج کردن میخواد توجهمو جلب کنه. قشنگ نگاهم میکنه ببینه من نگاش میکنم یانه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
چرا میگم خود دخترم میگه مامان چرا یروز خوبی یه روز بد هر کاری میکنه که توجه منو جلب کنه بیشتر با اذی ...

وای توروخدا به خودت بیا زن😭

الان کوچیکه دنبال توعه

پسفردا که بزرگ شد دیگه تو باید دنبال اون بدوی

رابطه‌تون افتصاح میشه

الان که بچه هست ایقد ازش دوری

بزرگ که شد اون دیگه حسابت نمیکنه

دخترا خیلی زود بزرگ میش۹ـ۱۰که رسیدن دیگه کم‌کم خانم میشن

کارای خونه همیشه هست اما هیچوقت دیگه ترمیم نمیشه زخم این روزها

تو داری رسما در حقش ظلم میکنی

کلفت و کارگر هم میتونه غذا بپزه برا بچه

ولی مهر مادری هست که بچه بهش نیاز داره

تو درواقع داری کلفَتی میکنی براش نه مادری‌.

وای توروخدا به خودت بیا زن😭الان کوچیکه دنبال توعهپسفردا که بزرگ شد دیگه تو باید دنبال اون بدویرابطه ...

آره درست میگی.

ببین من همه اینارو میدونم  هیچکس به اندازه من بچه دوست نداشت.. تمام بچه های همسایه پیش من بزرگ شدن...

خانواده شوهرو.  شوهر خیانتکارو بیکار بی اعصابم کردن شانس دخترم من اینجور وحشی شدم . خود خانوادم میگن وقتی تو با بچت مهربونی دخترت بهترین دختر میشه  وقتی نیستی اونم پرخاشگر میشه همه هم بخاطر پرخاشگری سرش داد میزنن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....